Molim pomoć!
Prekopala sam net ali nigdje nisam našla ovo što ja imam,
Jučer ujutro sam se probudila, skuhala kavu meni i MMu, i da ću dohvatiti šalice, kad sam pod prstima na šalici osjetila kao neku pelud, krupnu prašinu. Pogledala sam i vidjela da je to nešto žućkasto bjelkasto. Posvuda, na dnu, unutra, vani, na rubovima, dršci. Pogledala sam bolje i skužila da se miče. Nisam luda, potvrdili su i MM i moja mama, miče se uistinu. Ali je minijaturno, manje od 1 mm! Ne znam kako izgledaju jer su premale da bih ih bolje raspoznavala, te bubice. Užas!! Normalno sam čista osoba, kućanstvo nam je takvo, ali ovdje se radi o čašama i šalicama koje su STALNO u uporabi, iz jednog ormarića. Dakle stalno su u suđerici.
Napravila sam sljedeće: maknula ukrasni papir iz ormarića, maknula čajeve, sve bacila. Potom prebrisala sa vrućom vodom ormarić. Pa sa sapunicom. Pa sa vrućom vodom.Pa sa alkoholom. SVE šalice i čaše oprala u suđerici. napravila tako u ostatku kuhinje, pobrisala podove. Oribala kupaonu (usput, jel).
Danas ujutro skuhala kavu, manijakalno pregledala šalice. Sve ok. Popila kavu. A danas popodne....sve ispočetka. Eno ih, mile....stotine. Tj više ne. Jer sam opet stavila sva u suđericu. I pošpricala ormarić s najjačim raidom kojeg sam našla - to NIKAD ne radim. Ali, eto, luda sam na ove bube
Što da radim, što, što??
Hvala