Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Minijaturne bijele bubice na čistim čašama iz ormarića

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Minijaturne bijele bubice na čistim čašama iz ormarića

Molim pomoć!

Prekopala sam net ali nigdje nisam našla ovo što ja imam,
    Jučer ujutro sam se probudila, skuhala kavu meni i MMu, i da ću dohvatiti šalice, kad sam pod prstima na šalici osjetila kao neku pelud, krupnu prašinu. Pogledala sam i vidjela da je to nešto žućkasto bjelkasto. Posvuda, na dnu, unutra, vani, na rubovima, dršci. Pogledala sam bolje i skužila da se miče. Nisam luda, potvrdili su i MM i moja mama, miče se uistinu. Ali je minijaturno, manje od 1 mm! Ne znam kako izgledaju jer su premale da bih ih bolje raspoznavala, te bubice. Užas!! Normalno sam čista osoba, kućanstvo nam je takvo, ali ovdje se radi o čašama i šalicama koje su STALNO u uporabi, iz jednog ormarića. Dakle stalno su u suđerici.

Napravila sam sljedeće: maknula ukrasni papir iz ormarića, maknula čajeve, sve bacila. Potom prebrisala sa vrućom vodom ormarić. Pa sa sapunicom. Pa sa vrućom vodom.Pa sa alkoholom. SVE šalice i čaše oprala u suđerici. napravila tako u ostatku kuhinje, pobrisala podove. Oribala kupaonu (usput, jel).

Danas ujutro skuhala kavu, manijakalno pregledala šalice. Sve ok. Popila kavu. A danas popodne....sve ispočetka. Eno ih, mile....stotine. Tj više ne. Jer sam opet stavila sva u suđericu. I pošpricala ormarić s najjačim raidom kojeg sam našla - to NIKAD ne radim. Ali, eto, luda sam na ove bube

Što da radim, što, što??

Hvala
    Posljednje uređivanje od MalaRiba : 15.07.2013. at 19:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •