Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Hvar

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ma bez problema... al nije ta plazica vise sto je bila Isli su je prosirit pa su je grdno zezli :/
    Dijete mi je odraslo na toj plaži prije Plenkovićevog Bilog Idra. Nisam je vidjela već dugo. Kaj je stvarno tak užasna?? Nekad je iznad plaže u stijeni, zaklonjena trskom, bila "ilegalna" birtija: moglo se dobiti samo prefinog domaćeg prošeka i travarice. Kava=nula bodova, nije bilo struje. Kaj je s tim?? Nekad se jelo prema plaži u restoranu... hm, mi smo to zvali "Kod Borka". Najbolje lignje i salata s domaćom kvasinom ikada. U uvali Lučišća se moglo dogovoriti s jednom nonom i barbom ručak: svježa riba iz vrše netom ulovljena. Ima li toga još?

Usput, ako idete u Zavalu-ne jesti u Skalinadi! Ako se ništa nije promijenilo u nekoliko godina to je bio najgori pojedeni ručak ikada. Gotovo i najskuplji.

Južna strana, pogotovo Nedilja, nekad je bila odsječena od svijeta pa smo čitali 3 dana stare novine ako je netko išao u Jelsu. Kolale su od kuće do kuće dok se nisu raspale, djeca su jela kod one obitelji kod koje su se zatekla, vrata su bila stalno otvorena, a s lokalnim vlasnikom trgovine se moglo dogovoriti da zelenjavu ostavi na stolu na terasi pa se platilo kad se išlo u dućan. Ma, milina od ljetovanja!!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Dijete mi je odraslo na toj plaži prije Plenkovićevog Bilog Idra. Nisam je vidjela već dugo. Kaj je stvarno tak užasna??
    Ma nije uzasna, al nije vise ni predivna. Al znas kako se prije po onim kamencicima fino gazilo, kad da gazis po najfinijem pijesku. E sad su one stijene iz kojih su se ti kamencici "oslobadjali" razvalili bagerom ne bi li dobili sto vecu plazu. I sad je i taj grubi materijal iz stijena svuda po plazi i sad je sve bockavo, kao i na drugim sljuncanim plazama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •