Dijete mi je odraslo na toj plaži prije Plenkovićevog Bilog Idra. Nisam je vidjela već dugo. Kaj je stvarno tak užasna?? Nekad je iznad plaže u stijeni, zaklonjena trskom, bila "ilegalna" birtija: moglo se dobiti samo prefinog domaćeg prošeka i travarice. Kava=nula bodova, nije bilo struje. Kaj je s tim?? Nekad se jelo prema plaži u restoranu... hm, mi smo to zvali "Kod Borka". Najbolje lignje i salata s domaćom kvasinom ikada. U uvali Lučišća se moglo dogovoriti s jednom nonom i barbom ručak: svježa riba iz vrše netom ulovljena. Ima li toga još?
Usput, ako idete u Zavalu-ne jesti u Skalinadi! Ako se ništa nije promijenilo u nekoliko godina to je bio najgori pojedeni ručak ikada. Gotovo i najskuplji.
Južna strana, pogotovo Nedilja, nekad je bila odsječena od svijeta pa smo čitali 3 dana stare novine ako je netko išao u Jelsu. Kolale su od kuće do kuće dok se nisu raspale, djeca su jela kod one obitelji kod koje su se zatekla, vrata su bila stalno otvorena, a s lokalnim vlasnikom trgovine se moglo dogovoriti da zelenjavu ostavi na stolu na terasi pa se platilo kad se išlo u dućan. Ma, milina od ljetovanja!!

Isli su je prosirit pa su je grdno zezli :/
Dijete mi je odraslo na toj plaži prije Plenkovićevog Bilog Idra. Nisam je vidjela već dugo. Kaj je stvarno tak užasna?? Nekad je iznad plaže u stijeni, zaklonjena trskom, bila "ilegalna" birtija: moglo se dobiti samo prefinog domaćeg prošeka i travarice. Kava=nula bodova, nije bilo struje. Kaj je s tim?? Nekad se jelo prema plaži u restoranu... hm, mi smo to zvali "Kod Borka". Najbolje lignje i salata s domaćom kvasinom ikada. U uvali Lučišća se moglo dogovoriti s jednom nonom i barbom ručak: svježa riba iz vrše netom ulovljena. Ima li toga još?
Odgovori s citatom