Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: OPOZIV: Kopča Maxi-Cosi Citi SPS

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno OPOZIV: Kopča Maxi-Cosi Citi SPS

Maxi-Cosi je objavio opoziv i pozvao na zamjenu kopče za AS Maxi-Cosi Citi SPS proizvedenu nakon lipnja 2012 (oznaka na naljepnici 23/12 i nadalje). Evo na brzinu sam prevela, sry ako ima grešaka.

Jedan od naših dobavljača Sabelt SPA istaknuo je kako kod pojedinih modela Maxi-Cosi Citi SPS kopča u nekim slučajevima predstavlja potencijalnu proizvođačku grešku koja može dovesti do sigurnosnih problema. Iako je razina pojave greške vrlo niska (ispod 0,03%), smatramo da sigurnost proizvoda za djecu mora biti na prvom mjestu. U rijetkim slučajevima kopča bi se mogla otvoriti nakon udara. Čak iako ne postoji informacija o incidentu, u dogovoru sa Sabelt SPA, provodimo opsežnu provjeru iz predostrožnosti.

http://www.maxi-cosi.com/ie-en/servi...-citi-sps.aspx

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sto je s ovim kopcama ovih dana, prvo inglesina, a sad maxi cosi.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Isti proizvođač kopči, Sabelt SPA

Jedna od moje dvije AS je u zahvaćenoj skupini i danas sam poslala mail (kupljene su u Nizozemskoj), pa me baš zanima kad će kopče stići. Ovo nam je drugi recall - prvo su nam u Bugaboo Donkey bile zamijenjene ručke od košara, a sad AS. Mislim da će nas slijedeće klinci zamijeniti za mlađi model
    Posljednje uređivanje od BigBlue : 16.07.2013. at 22:49

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

U Tintilinicu daju nove kopce, mi otisli sa Inglesininom AS i rijesili problem za 5 minuta. Pretpostavljam da daju i nove kopce za Peg Perego i Chicco AS, s obzirom da i one imaju istu kopcu. Ja bi za svaki slucaj otisla do Magic Baby Shopa i probala dobit odmah novu kopcu s obzirom da oni drze MC

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •