Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Čarobne krpe?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Čarobne krpe?

Što mislite o ovoj?

http://www.nano-vil.com/proizvodi/ku...-carobna-krpa/

Kune mi se susjeda u neku koja se stavlja na ruku, a kosta 600 (?!) kn, kupljeno preko neke prezentacije (zapravo je kupila cijeli neki set za 2200). Uglavnom neka nano silver tehnologija. Sve cisti brzo i sjajno.

e sad: nema sanse da za krpu dam tolike novce, a ova s linka cini mi se radi slicno. dobro, nema srebra, mozda je u tome stos.
    Posljednje uređivanje od Amalthea : 17.07.2013. at 10:08

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

moja susjeda se kune u tu krpu, oduševila se. ma ja to sve po starinski, mada imam nešto kao ova wipe it spužvica i stvarno funkcionira. moja se doduše troši (kao gumica) ali čisti. jedino je to meni presporo, radije našpricam peć s nečim i začas pobrišem nego da trljam mic po mic

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

lol sad vidim da obje imamo susjedu koja se kune

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja mislim da je to sve žešća psihologija tipa: ak je skupo mora biti i dobro, a efekt čišćenja je više placebo nego revolucionaran.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma to je obična krpa od mikrovlakana kakvu možeš kupit u svakom boljem dućanu (smao treba pazit da je finija a ne gruba, ako kužite šta hoću reć)
    sjećam se da je moja mama kupila jednom tu preskupu krpu i čuvala je (lol) pa sam ja onda kupila neku prejeftinu ali isto od mikrovlakana, pa se mama deprimirala kad je skužila da i njena i moja jednako čiste hehe

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a wipe it spužvicu kupiš isto u dm-u, jeftino
    ima ih 4 u paketu
    dušu dale za čišćenje zidova i parketa nakon što ih djeca pobojaju lol
    ili masne mrlje sa zida, divota

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ima tih krpa i boljih i lošijih... Ja ovaj set od 2200 kn nikad ne bih kupila (vjera mi brani - za tu lovu mogu cijelu godinu plaćati tetu čistilicu 1xmjesečno, kaj će mi onda krpa). Prije 20 godina išli smo po te krpe u Austriju i Sloveniju jer ih tu nije bilo, koštale su ali i vrijedile. Sad ih ima svuda.

O ovoj garnituri s linka možda bih još i razmislila.

Inače, kupujem krpe od mikrovlakana u trgovini već godinama, ali pazim da su otvorene (da nisu u celofanu) i pod rukom procijenim da li valjaju. Ako imaju osnovu tkanja od plastike - obično ne valjaju. Ako imaju pamučnu - obično su ok. Zadnje dvije kupila sam u kvartovskom dućanu (njihova robna marka) - veliki format cca 50 x 60 i zadovoljna sam.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma to kupiš preskupu krpu, pa te savjest ubija, pa cijelo vrijeme glancaš kao lud da se "isplati".
    I onda imaš skupu krpu, od koje se sve blista.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to kupiš preskupu krpu, pa te savjest ubija, pa cijelo vrijeme glancaš kao lud da se "isplati".
    I onda imaš skupu krpu, od koje se sve blista.
    Tak je!

Korištenje potrošačke psihologije u praksi!

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    a wipe it spužvicu kupiš isto u dm-u, jeftino
    ima ih 4 u paketu
    dušu dale za čišćenje zidova i parketa nakon što ih djeca pobojaju lol
    ili masne mrlje sa zida, divota
    e da čula sam i za te, ova moja ima jedno 2 godine i još je ima :D
    toliko o mom čišćenju
    dobra info je ovo za zidove, hvala!

butterfly_ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

za 2200 kn si nakupujem krpica kolko hoćeš - ali onih za obući!

ne zamaram se s kakvom krpom čistim... bitno da na kraju ostane čisto, pa taman brisala starom poderanom majicom!

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

www.zaren.com.hr
    ja sam imala prezentaciju doma, frendica to prodaje. moram priznati sve super odlično nano silver tehnologija i voda. stakla nakon 10 dana još blistaju. jedino cijena 3900,00.
    36 rata po cca 110,00. Ja sam se navukla i potpisala ugovor, ali MM je poludio a dobro da ni nemam taj limit u banci, pa sam otkazala, odnosno u toku sam otkazivanja.
    Ako održiš prezentaciju i tvojih 10 preporuka za daljnje prezentacije budu održane, dobivaš neki auto set za 800,00 kn, 2-3 krpice
    sve u svemu, sve 5, ali preskupo :/

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pih , toliko novaca dam za krpu samo ako sama čisti ( i čuva djecu).

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

i ja spadam u te- one što se kunu u njih....
    imam ih već gooodinama..uvijek jednake,imam ove iz prvog posta, plave za stakla...
    jedna košta oko 80 kn... ja ih nakupovala kroz godine par komada...za sve živo ih koristim...
    glancaju bolje nego druge,stvarno...
    jedine koje mi ne ostavljaju fleke po staklu...čistim i kupaonice s njima,špine, lavandine... jedino se ne smiju s omekšivačem prati...
    njihov mop za pranje podova je super, bila sam ga kupila sveki za jedan božić...njoj ni jedna stvar za pranje podova ne valja (priznaje jedino pranje podova na koljenima..stara škola)
    međutim,evo ona već sigurno 5 g koristi ovaj mop,hvali ga na sva usta i samo mjenja povremeno krpe kako se unište....

joj,ovo ispade ko neko hvaljenje,ali ja sam stvarno zadovoljna s njima

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma da je bolje prati dobrom viledinom nego starom majicom, jest. Duplo bolje. Al i nju treba uzet u ruku i prat.

Tako daaaa, ko me je volja čistit, i stara majica je u redu. A i ona može biti od raznih vlakana, da viš kad smišljam koja je bolja za pod, a koja za stakla...

Za 20 puta veće novce krpa treba sama čistit. Za te novce, te tisuće kuna, plati se čistačica.

Ma kriza je ljudi, nema nasjedanja na propagandu
    Posljednje uređivanje od makita : 12.08.2013. at 23:03

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pih , toliko novaca dam za krpu samo ako sama čisti ( i čuva djecu).
    nadam se ta ista

butterfly_ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

[QUOTE=makita;2461497]
    Tako daaaa, ko me je volja čistit, i stara majica je u redu. A i ona može biti od raznih vlakana, da viš kad smišljam koja je bolja za pod, a koja za stakla...
    [QUOTE]

x
    Posljednje uređivanje od butterfly_ : 13.08.2013. at 07:52

butterfly_ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    x

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja imam najveći set kupljen s prezentacije več pola godine i prezadovoljna sam.
    U kući imam alergičara i tek sada kad čstimo samo s vodom i ovim nano krpicama smo skužili da su alergiski napadaji dolazili svaki put nakon korištenja nekih od sredstava za čišćenje.
    Ovime smo riješili taj zdrastven problem i od tada još nisam kupila ni jednu bocu, špricu i neznam što za čistit a kuća nam se blista i koliko smo novaca a i vode ušparali.
    Račun za vodu nam se smanjio za 50kn. a s krpicama peremo i auto pa i tu štedimo.
    Za mene krpice vrijede svake lipe jer osim što fenomenalno čiste počeli smo i štedjet pa u principu će se i same isplatit.

ženazmaj avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja to ne bi uzela za te novce ni da sama čisti

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Baš mi je kod mame bila neka ženska koja to prodaje i izvalila cifru od 6000 kn!!!! Nemam pojma kolko je to krpa, ali mora da u sebi imaju pravo srebro kad je cijena tak otišla gore. Ma nema šanse da bi tak nekaj kupila. A što se tiče agresivnih sredstava, da, ima ih i ne trošim ih previše. Pa postoji i ocat i limun.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ajme i meni je htjela doći neka prezentirati krpe i pazite spike kaže ona meni najbolje da ugovorimo termin kad muža nema doma jer njega takve stvari ne zanimaju, a pošto ja ne znam njegov raspored za tjedan dana rekla je zvati idući tjedan (koji je već prošao) no izgleda da je zaboravila zvati da provjeri kad muž radi, sva sreća...ja tad još nisam znala da su te krpe tako skupe tek mi je poslije ta frendica rekla

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I mene je danas zvala ženska za prezentaciju. MM da nije ista...

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    ajme i meni je htjela doći neka prezentirati krpe i pazite spike kaže ona meni najbolje da ugovorimo termin kad muža nema doma jer njega takve stvari ne zanimaju, a pošto ja ne znam njegov raspored za tjedan dana rekla je zvati idući tjedan (koji je već prošao) no izgleda da je zaboravila zvati da provjeri kad muž radi, sva sreća...ja tad još nisam znala da su te krpe tako skupe tek mi je poslije ta frendica rekla
    Hahaha, to im je nova taktika, znaju da muževi ni mrtvi ne bi dali tolike novce za krpu!

Uz par čarobnih koristim i stare tetra pelene, iskreno ne vidim toliku razliku u čišćenju da bi mi bilo opravdano dati više od 50kn za krpu.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da je to sve žešća psihologija tipa: ak je skupo mora biti i dobro, a efekt čišćenja je više placebo nego revolucionaran.
    u tih par tisuća kuna ne plaćate krpe zato jer su super truper čarobne i toliko vrijede nego financirate cijeli lanac takve prodaje
    kad se namiri direktni prodavač, njegov šef, pa šef šefa i tako do vrha piramide na samu vrijednost krpa otpada neki mizerni dio
    ali tko voli....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tattoo prvotno napisa Vidi poruku
    Baš mi je kod mame bila neka ženska koja to prodaje i izvalila cifru od 6000 kn!!!! Nemam pojma kolko je to krpa, ali mora da u sebi imaju pravo srebro kad je cijena tak otišla gore. Ma nema šanse da bi tak nekaj kupila. A što se tiče agresivnih sredstava, da, ima ih i ne trošim ih previše. Pa postoji i ocat i limun.
    Ma to je neki trik... vjerojatno financijski inženjering kako su cure već rekle.

Ja se spremam nabaviti te krpe s nano srebrom jer imam odlična iskustva s krpama od mikrovlakana, ali cijena koju bih za njih platila nije tako pretjerana - evo ove sam doslovce prve našla: http://www.nano-vil.com/proizvodi/ku...-carobna-krpa/

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    I mene je danas zvala ženska za prezentaciju. MM da nije ista...
    Moguće...I jeste se dogovorile za prezentaciju?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moguće...I jeste se dogovorile za prezentaciju?
    Ne! Niti me zanima a niti ne mogu. Rekla sam joj da imam trbuh do zuba i da nisam u mogucnosti.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ček koliko sati tete čistilice možeš kupiti za 6 000 kn? To je pola do godine dana čišćenja cca 2-4 sata tjedno da je po 50 kn/h.
    I imaš vremena za sebe i obitelj a ne da još moraš i sama čistiti.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Ne! Niti me zanima a niti ne mogu. Rekla sam joj da imam trbuh do zuba i da nisam u mogucnosti.
    I ja sam je probala otkantati na finjaka i rekla da imam malu bebu i da nemam vremena, ali njoj to ne smeta nije to problem jer ne moramo zvati nikog na prezentaciju, samo da nije muž kod kuće...mislim da kad bi se ovaj moj razvrištao da bi brzo završila tu prezentaciju

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I ja sam je probala otkantati na finjaka i rekla da imam malu bebu i da nemam vremena, ali njoj to ne smeta nije to problem jer ne moramo zvati nikog na prezentaciju, samo da nije muž kod kuće...mislim da kad bi se ovaj moj razvrištao da bi brzo završila tu prezentaciju
    Offt. ufff, kad se sjetim kako su mene tako salijetale babe za Zepter, Tupperware, Kirby, Rainbow.... i uvijek sam uredno rekla NE, jer to je dovoljan i potpun odgovor. Nema teorije da tako nešto pustim u kuću. Radije bih pustila anketare (iako su mi i oni popili mozak - pustiš ga jednom, pa ga se ne možeš riješiti).

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to je neki trik... vjerojatno financijski inžjenjering kako su cure već rekle.

Ja se spremam nabaviti te krpe s nano srebrom jer imam odlična iskustva s krpama od mikrovlakana, ali cijena koju bih za njih platila nije tako pretjerana - evo ove sam doslovce prve našla: http://www.nano-vil.com/proizvodi/ku...-carobna-krpa/
    Ka svoju krpu imam već 7 godina... Platila sam ju cca 100 kn i moja je za prozore, no ja s njom čistim sve... Kupila ju preko neke kataloske prodaje koja je u međuvremenu nestala iz RH ali mi se čini da su to upravo ove krpe na gornjem linku... Samo je sad drugi naziv
    Tako, tko želi dobru krpu a da ipak nije u tisućama kn, neka isproba ove ja sam stvarno zadovoljna. Samo se pazi da ju se ne opere sa omeksivacem....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Ka svoju krpu imam već 7 godina... Platila sam ju cca 100 kn i moja je za prozore, no ja s njom čistim sve... Kupila ju preko neke kataloske prodaje koja je u međuvremenu nestala iz RH ali mi se čini da su to upravo ove krpe na gornjem linku... Samo je sad drugi naziv
    Tako, tko želi dobru krpu a da ipak nije u tisućama kn, neka isproba ove ja sam stvarno zadovoljna. Samo se pazi da ju se ne opere sa omeksivacem....
    Hvala na iskustvu! Naručit ću ja to... Ni obične krpe ne perem s omekšivačem, izbjegavam ga u dosta stvari, ali u pravu si - dvije sam do sada upropastila na taj način.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja kupim u metrou 8 kom za nekih 25 kn , a jutros sam vidila u lidlu ove
    http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-189DA...Detail&id=2334
    i čine mi se baš super.
    ma ne bih ja za krpu dala ni 50 kn , a kamoli nekoliko tisuća........

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kupim u metrou 8 kom za nekih 25 kn , a jutros sam vidila u lidlu ove
    http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-189DA...Detail&id=2334
    i čine mi se baš super.
    ma ne bih ja za krpu dala ni 50 kn , a kamoli nekoliko tisuća........
    Ove Lidlove su ok, ali su mi nekak male, više volim veće (bar 40x40).

Ali to su obične krpe od mikrovlakana.

Mene zanima da li su ove s nano srebrom toliko bolje, pa se spremam za to dati stotinjak kuna. Tak sam s nevjericom prije 25 godina gledala i obične čarobne krpe od mikrovlakana, sve dok mi kuma nije došla pomoći prati prozore i donijela tu krpu. Od tada ih koristim, ali o ovima sa srebrom ne znam ništa...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Moja krpa sva stakla opere samo sa čistom vodom tako da prebrisem staklo bez ikakvog naprezanja, zuljanja i posebnog truda sve bude gotovo za par min... A imam 5,5 m u prozorima...
    Meni su se te krpe isplatile... Imam tu za prozore s kojom perem skoro sve i jednu za kupaonicu... I zadnjih 7 god se ne sjećam kad sam kupila još neku krpu... Znači, cca 200 kn za 7 god mi zvuči puno isplativije nego svako malo po 25 kn...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Podižem, jer me zanimaju nova iskustva.
    Peterlin, jesi li nabavila ove o kojima si razmišljala? Kakva su tvoja iskustva?
    Ja bih uzela mop-krpe, ubije me ispiranje običnih (pa i onih od mikrovlakana) kod pranja poda.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Peterlin, jesi li nabavila ove o kojima si razmišljala? Kakva su tvoja iskustva?
    Ja bih uzela mop-krpe, ubije me ispiranje običnih (pa i onih od mikrovlakana) kod pranja poda. Frendica, koja ima one skupe krpe, ne ispire ih nijednom za vrijeme pranja, već samo prebriše cijeli pod u jednom zamahu, jer ne ostavljaju nikakav trag. Jesu li i ove jeftinije tako dobre, ili...?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ups, nkj mi se spobrčkalo :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj klu. prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih uzela mop-krpe, ubije me ispiranje običnih (pa i onih od mikrovlakana) kod pranja poda. Frendica, koja ima one skupe krpe, ne ispire ih nijednom za vrijeme pranja, već samo prebriše cijeli pod u jednom zamahu, jer ne ostavljaju nikakav trag. Jesu li i ove jeftinije tako dobre, ili...?
    Nisam, još su mi dobre moje stare obične od mikrofibre.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Meni je mama poklonila dvije krpice sa nano srebrom jos prije par godina, ali mi stoje u ladici i nisam ih do sad koristila. Jedna je tanja, kao obicne mikrofiber krpe, a druga je manja i deblja i zamjenjuje spuzvu i sredstvo za pranje. Cula sam da se ove krpe prije prve upotrebe trebaju "aktivirati" u vreloj vodi, pa me zanima kako da to obavim jer sam se zbog vasih komentara bas nameracila da ih isprobam.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo,ja imam ove... https://www.facebook.com/media/set/?...4922003&type=3 več 7 godina,jednu narančastu s kojom brišem staklokeramičku ploču za kuhanje i ovu plavu za prozore.Sve staklene površine prebrišem s mokrom krpom i gotovo,za taj čas.
    I te se nesmiju u omekšivač,opkuham ih s vremena na vrijeme na peči sa malo praška za veš i dobro isperem.Nebi ih dala za ništ.

Bila je i kod mene ženskica s tim krpama i koje čim na bazi nanosilver tehn. I sve to divno,krasno...razmazala mi niveu po prozoru,ruža..i sve obrisala s tom vlažnom rukavicom.Sve super,osim cijene.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je frendica nedavno rekla za ove od 6000 kn
    Prodaje ih zajednicka poznanica koja joj je posudila da proba
    I veli mi frendica da su super i razmislja o kupnji
    6000 kn za krpe??!! Van pameti! Pa da ne znam kako dobro peru! Za toliko para moja teta cistilica cisti 240 sati!
    Ne moram ni reci sto sam joj rekla sto ja mislim o tome...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Krpa za čišćenje za 6 000 kn? Čekaj, daš 6 000 kn i onda još trljaš? Pa za tu lovu očekujem da raspakiram krpu a iz ambalaže iskoči šest zgodnih polugolih frajera koji će mi napraviti generalku u kući. Što postoji netko tko plaća toliko novaca za KRPU? Hebalo majku, svega ima na ovom svijetu. ja kupujem te čarobne krpe po 10 kn i traju mi sto pedeset godina.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je frendica nedavno rekla za ove od 6000 kn
    Prodaje ih zajednicka poznanica koja joj je posudila da proba
    I veli mi frendica da su super i razmislja o kupnji
    6000 kn za krpe??!! Van pameti! Pa da ne znam kako dobro peru! Za toliko para moja teta cistilica cisti 240 sati!
    Ne moram ni reci sto sam joj rekla sto ja mislim o tome...
    Dobro Trina veli - samo izračunaj frendici koliko sati čišćenja može platiti s tom lovom za krpe.... To je još gore od onih Rainbow ili Kirby usisavača po 20.000 kn.

Trina, svaka čast na uvidu! I ja kupujem za par kuna Lidlove čarobnice i nadomještam ih tek kad se propisno doderu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.05.2014. at 08:12

valchy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mene zanima kakve su te krpe od 6000,00 kn....

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Meni je nerazumno davati tolike novce za krpe, doduse, ovisno s koliko novaca raspolazes u kucnom budzetu. Mozda te koje kupuju imaju puno vise novca od mene?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma ja ne znam dal me uopce zanima kak izgledaju te krpe za 6000 kn, to je kao cijeli set
    Al mislim, wtf?! Za te pare i ja ocekujem isto sto i Trina

kinder, a ne znam, ak samo tako das toliko para za krpe, valjda ti onda 6 soma kuna nije puno
    al onda valja imas i za cistilicu
    ja, u svakom slucaju, dam radije novce za svoju tetu cistilicu, nego pljunem toliko para za krpe i onda cistim sama
    a iskustvo mi govori da i ove jeftine ciste sasvim dobro

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Pa za tu lovu očekujem da raspakiram krpu a iz ambalaže iskoči šest zgodnih polugolih frajera koji će mi napraviti generalku u kući.
    I rasture sve u njoj

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nego, ima li netko iskustva s ovom od tupperwarea?

Imam puno staklenih površina u stanu (uključujući i kuhinju, kuhinjske fronte) pa me zanima kako ova krpa funkcionira. Što, samo ju operem i brišem? Bez ikakvih sredstava za staklo? Samo voda? A ako nije samo prašina u pitanju, već razne mrlje od koječega, masnoće i sl.?
    Posljednje uređivanje od Optimist : 07.05.2014. at 19:30

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •