a gle neki su placeni za reklamiranje, neki su "prezadovoljni" nakon 1 mjeseca a neki su nezadovoljni nakon 5-6 mjeseci, i što sada, dao si milione za krpice i nezadovoljan si
ili vam slučajno zatreba hitno novac pa poželite na njuškalu ili negdje drugdje prodati set koji ste preskupo platili, E NE MOŽE onda će vas zvat carina i porezna uprava jer će firma raypath hrvatska protiv vas podnijeti krivičnu prijavu, da prodajete robu za koju su samo oni jedini ovlašteni distributer za hrvatsku
neprocjenjivo
ako netko treba detaljnije objašnjenje može mi poslati poruku
raypath, raypath, raypath, "čarobne krpice i čišćenje bez ičega"
auto operem za 10 kn ili 2 žetona - ekološki - samo sa vodom - kompresorom na automatskoj praoni, 5-10min, stanem usput dok negdje idem, i treba mi još točno 5 minuta da ga prebrišem krpicom jelenjom za 20kn imam ju par godina,
za cijenu raypath seta mogu platit čistačicu 5 godina da mi čisti stan,
a i mogu kupit ekološke proizvode za čišćenje, a i mogu ih sam napraviti sa malo octa... limuna... sode... i još kupim 5 mikrofibra krpica za 30 kn i imam ih bar godinu dana
i još stavim 8000kn na banku i imam 400kn kamata svake godine
Kako se ja razumijem u te stvarčice, potrebno je određeno vrijeme korištenja da sagledaš učinkovitost nećega, prvi dojam često vara etc. i dovedeš sve to u vezu s cijenom.
Toliki novci za krpe (pa nazvali ih ne znam kako opasno stručnim nazivljem) sa kojima ću fizikalit i znojit se opet JA - čistit vlastitim rukama
I one "čarobne" krpe od mikrovlakana, u početku su se prodavale isljučivo putem prezentacija i koštale su masne pare, da bi za koju godinu ih mogli kupit na svakom ćošku, gotovo badava.
al ovaj dio: Navodno, što ih više koristiš imaju bolju učinkovitost
Da mi je znat kako to objašnjavaju na prezentacijama????
Ovako - protokom vremena ulažeš sve više fizičke snage da opravdaš investiciju ili

)
Odgovori s citatom