Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Čarobne krpe?

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, ima li netko iskustva s ovom od tupperwarea?

Imam puno staklenih površina u stanu (uključujući i kuhinju, kuhinjske fronte) pa me zanima kako ova krpa funkcionira. Što, samo ju operem i brišem? Bez ikakvih sredstava za staklo? Samo voda? A ako nije samo prašina u pitanju, već razne mrlje od koječega, masnoće i sl.?

Ova krpa je stvarno čarobna! Skeptična kakva jesam, mjesecima sam ju držala neraspakiranu u ladici! Da nije ove teme, još bi tamo bila.

Smočila, iscijedila i prebrisala…bez ijedne mrlje od vode na staklu. Nisam se usudila preko masnijih mrlja, ali sam definitivno prezadovoljna!!!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja ne znam dal me uopce zanima kak izgledaju te krpe za 6000 kn, to je kao cijeli set
    Al mislim, wtf?! Za te pare i ja ocekujem isto sto i Trina

kinder, a ne znam, ak samo tako das toliko para za krpe, valjda ti onda 6 soma kuna nije puno
    al onda valja imas i za cistilicu
    ja, u svakom slucaju, dam radije novce za svoju tetu cistilicu, nego pljunem toliko para za krpe i onda cistim sama
    a iskustvo mi govori da i ove jeftine ciste sasvim dobro
    Ne spominji mi carobne krpe.
    Moja stara kaze da je kupila krpe za 4000kn. Ja, naravno, mislila da se sali. Zbija sale zena. Uopce nisam mislila da bi itko normalan dao za krpe vise od 30kn.
    Mozes misliti kako sam poludila kad sam shvatila da se ona ne sali.
    (a da ne velim da su joj i carobne lonce uvalili nakon toga )

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Ne spominji mi carobne krpe.
    Moja stara kaze da je kupila krpe za 4000kn. Ja, naravno, mislila da se sali. Zbija sale zena. Uopce nisam mislila da bi itko normalan dao za krpe vise od 30kn.
    Mozes misliti kako sam poludila kad sam shvatila da se ona ne sali.
    (a da ne velim da su joj i carobne lonce uvalili nakon toga )

a gle neki su placeni za reklamiranje, neki su "prezadovoljni" nakon 1 mjeseca a neki su nezadovoljni nakon 5-6 mjeseci, i što sada, dao si milione za krpice i nezadovoljan si

ili vam slučajno zatreba hitno novac pa poželite na njuškalu ili negdje drugdje prodati set koji ste preskupo platili, E NE MOŽE onda će vas zvat carina i porezna uprava jer će firma raypath hrvatska protiv vas podnijeti krivičnu prijavu, da prodajete robu za koju su samo oni jedini ovlašteni distributer za hrvatsku

neprocjenjivo

ako netko treba detaljnije objašnjenje može mi poslati poruku
    raypath, raypath, raypath, "čarobne krpice i čišćenje bez ičega"

auto operem za 10 kn ili 2 žetona - ekološki - samo sa vodom - kompresorom na automatskoj praoni, 5-10min, stanem usput dok negdje idem, i treba mi još točno 5 minuta da ga prebrišem krpicom jelenjom za 20kn imam ju par godina,

za cijenu raypath seta mogu platit čistačicu 5 godina da mi čisti stan,

a i mogu kupit ekološke proizvode za čišćenje, a i mogu ih sam napraviti sa malo octa... limuna... sode... i još kupim 5 mikrofibra krpica za 30 kn i imam ih bar godinu dana

i još stavim 8000kn na banku i imam 400kn kamata svake godine

Kako se ja razumijem u te stvarčice, potrebno je određeno vrijeme korištenja da sagledaš učinkovitost nećega, prvi dojam često vara etc. i dovedeš sve to u vezu s cijenom.

Toliki novci za krpe (pa nazvali ih ne znam kako opasno stručnim nazivljem) sa kojima ću fizikalit i znojit se opet JA - čistit vlastitim rukama

I one "čarobne" krpe od mikrovlakana, u početku su se prodavale isljučivo putem prezentacija i koštale su masne pare, da bi za koju godinu ih mogli kupit na svakom ćošku, gotovo badava.

al ovaj dio: Navodno, što ih više koristiš imaju bolju učinkovitost
    Da mi je znat kako to objašnjavaju na prezentacijama????
    Ovako - protokom vremena ulažeš sve više fizičke snage da opravdaš investiciju ili
    Posljednje uređivanje od spajalica : 22.12.2016. at 07:27 Razlog: izbrisala broj telefona

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ljudska glupost nema granice. Nego...u kojoj je to banci kamata 5% ?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Nego...u kojoj je to banci kamata 5% ?
    ja znam samo treći stup mirovinskog... uplatiš 5.000 - država ti daje ne 5 - nego 15% na to

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

One carobne iz Spara 5kom u paketu sarenih boja 2okn su mi super

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •