Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Pregled kod psihologa na Goljaku, 16mj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sad sam negdje našla do 18 mjeseci dijete upotrebljava smisleno 5 do 20 riječi, pa jel upotrebljava 5 riječi?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam negdje našla do 18 mjeseci dijete upotrebljava smisleno 5 do 20 riječi, pa jel upotrebljava 5 riječi?
    ne. mislim da smisleno koristi samo riječ mama.... sve ostalo mu je baba. pjeva si aaaaaaaaaaaa i vrišti od sreće dok trči, ostalo ne priča niš. recimo kada želi dudu sa stola, ne moli mene za pomoć i ne koristi prstić da bi mi pokazao što želi, čak me ni ne traži pogledom, već dojuri do stola diže ruke gore i želi je sam dohvatiti.... ne želi mi donjeti igračku kad kažem ajde donesi mami loptu, jednostavno ju ne traži pogledom. s druge strane zna da se utičnica ne smije dirati i namjerno ide i gura prstić unutra gledajući me i smijući se, na što ja počnem ne neee i makne ruku.... gleda me i ide opet.... znači neke stvari ipak razumije ali eto komunicira na neki svoj način koji je po meni ipak malo čudan, pa stoga nije naodmet da se provjerimo i kod logopeda i psihologa. prvo krećemo od psihologa tako smo dobili uputu. ne mora biti ništa,ali ako postoji problem može se vježbama, radnim terapijama ipak ispravit ako krenemo na vrijeme, ja nekako ništa ne prepuštam slučaju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •