Dakle zanima me zašto kad laptop isključim iz struje smanji se intenzitet svijetla.I grozno niš ne vidim raditi jel to normalno ili ja nešto krivo radim
Dakle zanima me zašto kad laptop isključim iz struje smanji se intenzitet svijetla.I grozno niš ne vidim raditi jel to normalno ili ja nešto krivo radim
Tako je i na mojem - stari laptop, stara baterija, slabo "drži". Naš je iz tog razloga stalno "u struji".
ali nije stari laptop nego je novi kupljen prije nekih možda mjesec dana i koristim ga možda dva tjedna.
nemre biti novije
kod mog ima podešavanje, negde
nije mi sad tu pa ne znam tačno, ali bilo je namešteno da kad nije na punjenju radi u nekom štedljivom modu
to sam promenila
prokopaj malo
zar to nije battery save mode? i zar tako nije kod svakog laptopa.
samo sto ne bi trebalo biti da se jedva vidi. msilim da to mozes sama podesiti.
Imaš mogućnost prilagodbe po intenzitetu - i ja imam opciju da je vrlo slaba vidljivost. Obićno izaberem neku srednju varijantu..
Kod mene je to u donjem desnom kutu među ikonicama.
to je mode za korištenje kompa kad nije uštekan u struju nego je na bateriji i mogu se postavke mijenjati/prilagođavati
znači - ovako ti je podešen da manje troši bateriju, ali ti možeš promijeniti postavke da screen ima normalnu osvjetljenost pri čemu će ti više bateriju gutati
ok to sad znam a jel mi može netko reći kako i di da nađem te postavke.
I jel mo može netko reći kako se spoji laptop preko mobitela na internet
jedan problem rješila sad trebam drugi
hvala sviima na informacijama
no idea kako se spojiti preko moba laptopom na internet?!![]()
Ne znam koji mob imas ali ja preko iphona narihtam personal hot spot i onda se na lapu konektiram kao na wireless -- tako nekako ide ...