Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: VW Polo i tri autosjedalice

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno VW Polo i tri autosjedalice

molim za savjet.... Ako netko slucajno zna ili ima VW Polo, koje sjedalice koristi? Pitam za klince od brata. Trenutno je mali u Maxi Cosi Rodi, a 2 curice od 10mj su u Peg Perego Primo Viaggio. Kad ih prerastu, ima opciju da dobije jednu Maxi Cosi Priori, ali nije siguran da li ce mu stati, tj da li ce mu uz ovu Rodi stati Priorica i jos jedna. Postoji mogucnost i da kupe dvije nove 9-18 ako mu netko savjetuje koje da kupi. Malo sam zakomplicirala, nadam se da ste shvatili hvala!

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi smo imali MC Priori xp ili takonekako i zamijenili smo ju za chicco jer je uza.
    MC su presiroke

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mislim da je najbolje da, kad dođe trenutak za kupovinu AS grupe I pođu u radnju i isprobaju.
    Pre toga mogu na internetu da pogledaju modele koji se nude, pogledaju testove i ocene otprilike širinu, pa onda suze izbor.
    Ali najbolje je da im "prođu kroz ruke", da vide da li se jednostavno montiraju i da li mogu dobro da se pričvrste u njihov auto i onda odluče.

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mislio je i on isprobati, ali u jednom dućanu su bili tako bezobrazni da se okrenuo i izašao van. Kako u dućanu imaju sic na koji se može autosjedalica pričvrstiti, tražio je da mu pokažu kako se jedna 9-18 "instalira". Kad ono - gornji dio sjedalice se pomiče naprijed-nazad?!?! Kaže on njima, nema šanse da se tako smije pomicati, ja imam Maxi Cosi Priori, ne smije se micati više od 1cm, a kamoli ovako?!?!? Prodavačica se nije dala smesti, iako joj je on htio pokazati kako se "instalira" npr Priorica da se uopće ne miče. Halo, pa čovjek je par puta bio na Rodinoj provjeri sjedalica!!!! ali neeeeeee gospon! Nemojte vi meni s Rodama.....

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Koliko je staro dijete koje je u Rodiju? Bi li moglo u buster bez naslona?

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

teško. ima skoro 4 godine. po meni je prerano premješten u booster, ali nema mu druge....

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da li je sjedalica dobro pricvrsecena provjerava se u dnu sjedalice, gdje ide bedreni dio pojasa, ne bi se smjelo micati vise od 2 cm lijevo desno.

Npr, da ides provjeravati "jaje" u naslonu, pa svako bi se micalo bez obzira kako cvrsto bilo vezano u dnu.

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sve mi je jasno. Ali je imao tu maxi cosi priori, ja imam maxi cosi tobi i ni jedna ni druga se ne micu vise od 1cm, ni lijevo, ni desno, ni naprijed, a kamoli da gornji dio sjedalice se klatari prema naprijed.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a na koji način se učvršćuje ta koju je isprobavao pojasom ili isofixom? Jer na ovima s isofixom se čini da se klatari naslon dok se dodatno ne učvrsti ili sidrom ili onom nogom.

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

učvršćuje se pojasom. pitat ću ga točno o kojoj je sjedalici riječ.
    ali nema veze, kako nema odgovora na moje pitanje, ne želim sudjelovati u raspravi koliko i kako se smije pomicati sjedalica.
    molim admina da briše topic.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

što se prvog i početnog pitanja tiče
    ne znam za MC, ali svakako je najbolje isprobati moguće kombinacije u autu prije kupnje
    možda postoji mogućnost posudbe sjedalice od prijatelja samo za potrebe provjere
    u nekim dućanima bi možda bili susretljiviji, a taj dotični dućan bi trebalo tražiti šefa, poslodavca ili nekog odgovornijeg od dotične prodavačice, pa se požaliti na "ljubaznost"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •