-
Razvijen anksiozno-depresivni poremecaj
Drage cure,
Evo javljam se nakon duze pauze. Imala sam nekih obiteljskih problema, pa me nije bilo. Da vam ne pricam svoju pricu ispocetka, ukratko cu napisati o cemu se radi. Naime, nakon poroda, dijagnosticiran mi je anksiozno-depresivni poremecaj. Terapiju pijem vec skoro godinu dana. U pocetku mi je bilo dobro, ali nekako se u zadnje vrijeme bas lose osjecam. Stalno sam u nekom strahu. Bojim se za svoj zivot, da cu se razboliti, da cu poludjeti i zavrsiti u ludnici, da ce mi se razviti jos neki poremecaj... Grozno. Drzi me takvo stanje po par dana, pa budem ok dan-dva i opet ispocetka. Imam osjecaj da sam grozna mama i mislim da moje dijete nece moci biti sretno uz mene ovakvu, bolesnu. Nikako ne mogu prihvatiti tu svoju dijagnozu i sve to sto mi se dogodilo. Jer prije rodjenja moje curice, nikad nisam imala nikakvih psihickih problema i sad ovo!
U pocetku sam mislila, ma to je PPD, pa ce proci brzo. Ali evo, moja ce malena za koji dan napuniti godinu, a ja sam lose. Ne znam kako se noositi sa svime. Zanimaju me vasa iskustva. Svaka informacija dobro bi mi dosla. Mislim se javiti psihijatru da mi mijenja terapiju, jer ocito nije dobro.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma