Ovo se dogadja svaki dan i nista nije crno bijelo. Krivac je nedosatak komunikacije. Ili i doktor i pacijent. Ovaj prvi jer ne prica, ovaj drugi jer ne pita.
Ovo se dogadja svaki dan i nista nije crno bijelo. Krivac je nedosatak komunikacije. Ili i doktor i pacijent. Ovaj prvi jer ne prica, ovaj drugi jer ne pita.
Slažem se s ovim.
lidać2, žao mi je, ali neznanje ne lišava čovjeka "krivnje".
Tako i zubar može reči da mu nije bilo na kraj pameti da žena ne zna da se kod njega plaća.
Mene isto smeta naslov, jer nije točan, čovjek je sve legitimno naplatio, odnosno zaračunao, naplatio još nije.
Išla sam provjeriti - bijeli ispuni do 3. su besplatni, pokriva ih HZZO, ali naravno zubar može staviti kvalitetniji ispun i naplatiti, što se tebi i dogodilo.
Ne smatram da je to ok, nije - trebao te pitati, predložiti, ali opet nije naplatio ništa previše ni masno, nego legitimno, samo nije fer što nije pitao.
Kamenac, izgleda da je po novom i UZV čišćenje preko HZZO, ali ako je radio poliranje (odnosno službeno pjeskarenje), a izgleda da je, to mora naplatiti, što je tebi i napravio.
Opet, nije korektno od njega što nije pitao/predložio, nego te doveo pred gotov čin.
Račun izdao nije, jer se dogovori da ćeš donjeti novce, od njega vrlo korektno (nakon 2 nekorektna poteza), ali krši zakon.
Lidać2, jel pitaš dr. opće prakse koliko se nadoplaćuje neki lijek? Ja ne.
(isto imam i dopunsko i osnovno osiguranje, pa opet dođem u ljekarnu i platim).
Da li pitate kod specijaliste kolika je participacija, da li vam specijalist govori prije pregleda kolika je točno participacija,...?
Meni ne.
Jesu to na neki način kruške i jabuke, ali poanta je da dotični zubar nije ništa debelo naplatio, samo je nekorektno prešutio što radi, a lidać nije pitala.
Da ne čitam sad ponovno, da li si ga lidać pitala na kraju zašto je to naplatio i da si ti mislila da je besplatno?
Posljednje uređivanje od Anemona : 18.07.2013. at 17:48