Pokazuje rezultate 1 do 50 od 197

Tema: Zubar mi debelo naplatio!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    pitala frendica zubaricu
    kaze besplatno i skidanje kamenca i bijela plomba na trici
    Lidać definitivno treba razgovarati sa zubarom
    možda joj je stvarno naplatio kao privatnom pacijentu
    mada to ne mogu vjerovati

Zašto bi bilo čudno da joj je naplatio kao privatnom pacijentu? Ona za sada i jest njegov privatni pacijent, sve dok ne bude na HHZO-u prijavljena kod njega. I jedino ispravno bi bilo da naplati kao privatnom pacijentu (drugo što to nisu utvrdili prije zahvata).

Mi baš imamo takvu situaciju ali meni je sve bilo jasno:
    J je prijavljen kod jedne zubarice preko HZZO-a koja se preselila i više nam ne odgovara putovati sat vremena do nje. Odlučili smo da ide kod zubarice u zgradi do nas, privatnica koja ima ugovor s HZZO-om. Došli na pregled i dogovor. Potpisali papire da ga ona prebaci kod sebe. Pregledali zube i ustanovili što ima za popraviti. Dva zuba koja bi bilo dobro odmah, par sitnica koje mogu čekati. Lijepo sam pitala: ako popravlja idući tjedan ta dva zuba da li to plaćamo kao privatni pacijenti, odgovor je bi da jer traje neko vrijeme da uđemo u sustavj HZZO-a kao njezin pacijentd. S anestezijom i bijelim plombama na dvije sedmie 500 kn (s računom). Rekli OK, ono što može čekati riješit ćemo kad nas prijavi.
    Kako bi ona nas mogla "obraditi" kao HZZO-ove pacijente? NIkako. I meni je to bilo jasno, zato sam odlučila popraviti samo dva zuba koja su sad hitna.

Za zasad skuliranu: čišćenje kod paradontologa se zove kiretaža i mehanički se lomi kamenac s vratova zuba ispod desni, uglavnom pod anestezijom. Ja sam to radila u četiri navrata, svaki put jedna četvrtina usta i nakon toga dobila još neku masu za stiskanje desni. To nije uobičajeni postupak.
    Posljednje uređivanje od pituljica : 21.07.2013. at 01:20 Razlog: nu, felera

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •