još nisam mama, ali skupljam savjete jer će mi trebati. pomoć od svoje mame neću imati jer je umrla, a svekrva ima 74 god i dosta voli dizati paniku što mi u tom razdoblju zaista neće trebati.
za sada sam si organizirala spremačicu koja mi je pomagala dok sam zbog krvarenja morala ležati, dolazit će mi pred kraj trudnoće i nakon poroda po potrebi i riješavati čišćenje i peglanje (bitno mi je da MD ima za posao sve ispeglano). Prije poroda planiram zamrznuti par kuhanih obroka, a i svekrvu ću zamoliti da mi tu pomogne (moram i nju na neki način uključiti inaće nebu bilo dobro), ne živimo u istom gradu tako da kuhano isti dan od nje nije opcija. dragi zna kuhati, samo jako puno radi tak da ne mogu na to računati, a uvijek imam opciju jednog malog restorana u mojoj ulici sa baš domaćom hranom tak da kad zagusti mogu i na to računati.
Purelan je već u ladici, pregledala sam dosta videa na temu položaja bebice pri dojenju, problema pri istom kao i raznih riješenja.
što se hendlanja beba općenito tiče tri frendice su mi rodile unazad par mjeseci tak da sam stalno kod njih kupim iskustva i pripremam se..
e sad... kak će to sve skupa zaista izgledati kad to malo toliko čekano biće donesem doma.... budemo vidjela..... javit ću seu svakom slučaju volja je velika.....