Dakle zanima me sljedeće kako se spojiti laptopom preko mobitela na internet
Ajde iskusni hakeri javite se i pomagajte
U nedjelju idem na more pa mi treba.....
Dakle zanima me sljedeće kako se spojiti laptopom preko mobitela na internet
Ajde iskusni hakeri javite se i pomagajte
U nedjelju idem na more pa mi treba.....
na mobitelu narihtaš: postavke-djeljenje mobilne veze (uključiš) i onda odabereš jel preko usb-a ili blue tooth-a, dalje te mobitel vodi. ako to radiš prvi put traži da ukucaš šifru (koju zapamtiš) jel će te poslije pitati na laptopu
na laptopu: start-connect to (ona šifra)
a reci ti meni di je ta postavka djeljenje mobilne mreže na mobitelu
ja imam nokiu X2-00 valjda
settings- wreless and network kod mene a nekaj slično mora bit i na tvom
jbmti nemam pojma onda. aj pričekaj da mi se muž zbudi pa da ga pitam. a i možda se neko ko zna u međuvremenu javi.
Kod starijih i manje naprednih modela se je trebalo skinuti drivere sa cd-a ili stranice proizvodaca.pa na laptopu napraviti rucnu konekciju.izabrati modem,upisati korisnicko ime i loz i broj koji se zove (kod vip-a je to 38591 loz i korisnicko ime i zove se broj *99#).to je tako bilo kod manje sofisticiranih mob.nemam pojma kakav je taj mob koji imas.pitaj gospodina googla kako se koristi tvoj aparat kao modem
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk 4 Beta
kaže da ne zna. ustvari je rekel ak nije smartphone da zaboraviš, al vidim da je mona napisala da može.
Moze...nasla sam u prirucniku.treba skinuti sa nokijine stranice pc suite.i pitati operatera koji su mu podaci za konfiguraciju veze
Samo sto ti to bas nece biti neka brzina.taj aparat ima samo EDGE brzinu
To ti je u idealnim uvjetima do 220kbit/s
evo ti link na to u priručniku,ma da ne piše baš puno detalja
http://www.nokia.com/hr-hr/podrska/p...1_FILE001.html
evo ovo sam ti našla :
Potrebno je instalirati Nokia OVI Suite. U programu je potrebno odabrati Tools / Options / U lijevom izborniku Connect to the Internet / Označiti Use manual settings / Access point: APN koji je dodijeljen tom broju mob s kojim se spajaš( to pitaj operatera )/ OK
Nakon unosa postavki potrebno je u lijevom izborniku Kliknuti na Connect now.
u principu ja moram na svoje računalo dakle laptop instalirati nokia suite.
E sad ubi me kak da to instaliram i dali se to napplačuje.
Iskreno hvala ti na puno informacija dosta si pomogla i potrudila se, hvala
Ne placa se.to nades na nokijinoj web stranici
To besplatna aplikacija.probaj zapravo nije problem to sloziti
Posljednje uređivanje od mona : 20.07.2013. at 01:01
Ako nemaš android , slabe koristi od toga , otvarat će ti stranicu i po pola sata.
Zavisi i od lokacije , npr. u gradovima je lakše jer je mobilne mreže imaju drugačiji prijenos podataka nego u manje naseljenim sredinama ( tako su bar meni objasnili u VIP-u)
Android je operativni sustav i nema veze s brzinom ali kako sam vec napisala prijenos podataka ce biti spor jer taj aparat ima samo edge .
evo instalirali smo nokia suite i spopjili smo laptop i mobitel.
Ali na internet nemremo i svaki put kad se probamo spojiti puca veza između moba i laptopa
A kako ste se spojili? Bluetoothom ili imate usb kabel? Meni se pokazao bolji kabel
blue toothom usb nemam
jer zato puca ili...?
Iskreno ,nemam pojma.meni su se kablm veze pokazale stabilnije i malo brze.a da li ti pukne veza na net ili pukne veza izmedu laptopa i mob?