Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Beba od 4 mjeseca i kreme s zaštitnim faktorom....

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nekako kontam da oni sa faktorom 50+ imaju jos vise kemije. A cure nikad necu drzati na suncu. Ovo je samo za zastitu rukica i nogica ako izvire ispod suncobrana od kolica u one opasne ure.
    Ne brine me sunce prije 9 i nakon 18.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jeli nesto od ovih sastojaka biomedisovog ulja potencijalni alergen. Jelena ti bi to mogla znati.
    Do sada sam samo G jednom namazala bademovim uljem po nozi kad joj se pregib malo isusio i guze namazem mozda jednom tjedno ako treba. Jos imamo istu kremicu od kad su se rodile. I istu mustelinu kupku. Koja sam ja skrtica

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

A sto mislite o ovom **** sensitive baby +50?
    Jel valja ta krema?
    Nema parabena, parfema,konzervansa itd

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

legal, misliš li na ono kaj je mama još malo linkala, svakako sezam je alergen mojima to ne bi dala ni u ssnu, usput moji alergičari nisu smjeli ni bademovo ulje

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da, Jelena na tu sam mislila. Za sada cure nisu pokazale nikakve alergije. Nadam se da ce tako i ostati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    Jeli nesto od ovih sastojaka biomedisovog ulja potencijalni alergen. Jelena ti bi to mogla znati.
    Do sada sam samo G jednom namazala bademovim uljem po nozi kad joj se pregib malo isusio i guze namazem mozda jednom tjedno ako treba. Jos imamo istu kremicu od kad su se rodile. I istu mustelinu kupku. Koja sam ja skrtica
    nisi škrtica, nego su djeca ok, da si u mojoj koži već bi iskeširala tonu kn.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moj ima 3 i pol mj, pedica je rekla jos nikakve kremice... krenut cu od 6mj jer cemo tad na more

Rekla mi dr da nema veze ujutro i navecer sto smo vani,ne samo ici na jako sunce i to je to

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ovu kremu koju preporučujem koristim godinama, ne povodim se faktorom nego sastavom. Koristila sam je u Španjolskoj gdje fakat prži u ljetnim mjesecima, a znalo se dogoditi da od točke a do točke b idemo po suncu, kratko ali ipak. Inače smo od 10-18 sati unutra. Nikad nismo izgorili, pocrvenili, hodamo tako da me jedna mama nedavno pitala "kaj smo u Australiji kad se tako štitimo". Krema je izvrsna, a u vrijeme kad sam čula za istu, proizvodjač je čak isticao da nema faktor, a meni je bilo bitno da je sastav prirodni.
    Napomena: nemam nikakve veze s prodajom biomedis, samo osobno zadovoljstvo višegodišnjeg korištenja.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    Ovu kremu koju preporučujem koristim godinama, ne povodim se faktorom nego sastavom. Koristila sam je u Španjolskoj gdje fakat prži u ljetnim mjesecima, a znalo se dogoditi da od točke a do točke b idemo po suncu, kratko ali ipak. Inače smo od 10-18 sati unutra. Nikad nismo izgorili, pocrvenili, hodamo tako da me jedna mama nedavno pitala "kaj smo u Australiji kad se tako štitimo". Krema je izvrsna, a u vrijeme kad sam čula za istu, proizvodjač je čak isticao da nema faktor, a meni je bilo bitno da je sastav prirodni.
    Napomena: nemam nikakve veze s prodajom biomedis, samo osobno zadovoljstvo višegodišnjeg korištenja.
    Čuj meni je bitan zaštitni faktor kod krema i ulja za sunčanje, imam ja doma izvrsnog domaćeg 100% prirodnog maslinovog ulja pa se opet s njim ne mažem na suncu jer me strah da ne izgorim, a poslije 18 i prije 10 se ne mažem ničim već godinama i nikad nisam izgorila, i kad trknem tako do dućana ranije isto se ne mažem, ali ako znam da ću biti na suncu duže od par min ranije ipak bih ja nešto sa zaštitnim faktorom stavila na sebe a pogotovo na dijete ako nas zadesi takva situacija. Iako ćemo u principu izbjegavati jako sunce i bilo kakvo mazuckanje

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •