Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Trudnička moda

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno Trudnička moda

molim administratore ako ova tema već postoji,neka me upute na nju,bila bi veoma zahvalna .Ugl postojala-ne postojala...damee trebam pomoć.Pošto sam uobičajeno prije nego sam ostala trudna nosila ponajviše sportsku odjeću uglavnom veličina S ili XS...pretpostavite....SVE MI JE PRE MALENO!! ....razmišljala sam ovih dana otići u shopping ali jednostavno nemam smisla za odjeću ni modu previše .Bila bi zahvalna svakoj od vas ako bi mi mogle pomoći sa nekim prijedlozima kombinacija....dale primjere nekih tunikica i sl.Dobro je da sam oduvjek voljela nositi tajice tako da sada u njima provodim vrijeme (pošto su mi traperice pre malene i stežu me).
    Još jednom,zahvalna bi vam bila ako bi mi pomogle jer neznam više ni sama šta odjenut a rado bi otišla i u posjet obitelji,na večericu ili u laganu šetnjicu uz more u nekoj ugodnoj kombinaciji koja me nebi stezala,smetala ili slično a da izgledam ko lijepa trudnica .Znam da sam se obratila za pomoć na najbolje moguće mjesto jer vidim po slikicama da se odjevate predivno i znam da ćete mi pomoći

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Vidim da si iz Rijeke, neznam da li imate tamo WGW, imaju super širih tunika i haljina, ja sam ih nosila na tajice cijelu trudnoću! I u H&M-u sam našla fora stvarčica na trudničkom odjelu, a nisu skupi uopce! Kupila sam tamo trudničke traperice i bile su mi super, toliko da ih nosim i 10mj nakon poroda :D

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
    Posljednje uređivanje od BuBA : 21.07.2013. at 20:37

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

http://www.wgw.hr/index.php?option=c...d=15&Itemid=15 evo link pa pogledaj

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Imas na www.asos.com dio sa maternity odjecom. Imaju i besplatnu dostavu u RH.

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam u h&m-u našla dosta stvari. Od traperica, preko haljine i legginsa, do tunika i običnih majica. Imaš i u C& A nešto izbora.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

da samo mi u Rijeci nemamo u H&M trudničke robe, samo nešto malo u C&A ali tamo pak nisam ništa našla. Ja sam si kupila 1 tuniku i capri hlače sad za ljeto koje mogu nositi i poslije trudnoće jer imaju pasicu na lastik pa će biti i kasnije dobre.

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

uh stvarno u ovom WGW imaju svačeg....već su mi 2 tunikice upale u oko ali nemamo mi to u ri .deaedi baš ću pogledati,još ako je dostava besplatna....genijalno! .mali mimi nadam se da mi u toj Rijeci imamo barem jedno mjesto di možemo kupiti neš za nas a da jedna tunika nije 200 kn jer za takve stvari nemam para :/

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

e mali mimi.....misliš da bi se šta našlo u "KIK"??....tamo sam bila 2x dok još nisam bila trudna i vidjela sam da je pola trgovine u dječijoj odjeći i stvarima pa nezz dal imaju za trudnice ....frendica mi je rekla da je kupila dvoje tajice za 50 kuna i vidjela sam ih....stvarno su ok,nisu prozirne i materijal mi se čini ugodan

Meg104 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Mo Cassino prvotno napisa Vidi poruku
    molim administratore ako ova tema već postoji,neka me upute na nju,bila bi veoma zahvalna .Ugl postojala-ne postojala...damee trebam pomoć.Pošto sam uobičajeno prije nego sam ostala trudna nosila ponajviše sportsku odjeću uglavnom veličina S ili XS...pretpostavite....SVE MI JE PRE MALENO!! ....razmišljala sam ovih dana otići u shopping ali jednostavno nemam smisla za odjeću ni modu previše .Bila bi zahvalna svakoj od vas ako bi mi mogle pomoći sa nekim prijedlozima kombinacija....dale primjere nekih tunikica i sl.Dobro je da sam oduvjek voljela nositi tajice tako da sada u njima provodim vrijeme (pošto su mi traperice pre malene i stežu me).
    Još jednom,zahvalna bi vam bila ako bi mi pomogle jer neznam više ni sama šta odjenut a rado bi otišla i u posjet obitelji,na večericu ili u laganu šetnjicu uz more u nekoj ugodnoj kombinaciji koja me nebi stezala,smetala ili slično a da izgledam ko lijepa trudnica.Znam da sam se obratila za pomoć na najbolje moguće mjesto jer vidim po slikicama da se odjevate predivno i znam da ćete mi pomoći
    Pogledaj one pamućne ekstenzije za majce. Mislim da se zovu Lassig bellybands. Jako praktićne, mogu se nositi u kobinaciji sa hlačama, suknjom i sl.
    Posljednje uređivanje od Lutonjica : 28.07.2013. at 23:00 Razlog: nije dopušteno stavljati slike u postove

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mo Cassino prvotno napisa Vidi poruku
    uh stvarno u ovom WGW imaju svačeg....već su mi 2 tunikice upale u oko ali nemamo mi to u ri :/
    Imamo WGW u Rijeci, u ZTC-u ti je.

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

uu odlično!!.....onda idem u shopping čim prije

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

baš sam pogledala fora su im tunike u WGW-u, kupila sam si na sniženju neku haljinicu koja nije trudnička ali dobro stoji i rastezljiva je, pamučna. U biti mogu sve obući što je rezano ispod grudi ili ima gornji dio kao grudnjak pa se veže oko vrata ili na paranke, ne morate tražiti posebno trudničku robu pogotovo za ljeto.
    Što se tiče KIK-a ni tamo nisam ništa našla da mi dobro stoji i da mi izgleda kvalitetno

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

MM da ne bi mislila da ja kupujem trudničku robu...meni su samo fora te tunike u WGW-u

iva222 avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja sam u H&M-u na sniženju kupila dva para super trudničkih hlača. Drugo mi zasad ne treba jer su mi majice još ok, al sigurno budem opet u šoping kad trbuh još naraste. Vidjela sam super stvari i stvarno nije skupo, još su sad popusti
    (za razliku od H&M-a, bila sam u Prenatalu i samo preneraženo buljila u cijene)

gizolito avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ima i super stvari po indijskim dućanima -ja sam cijelo vrijeme u onim tajlandskim ribarskim hlačama koje se vežu tako da "rastu" skupa sa tobom. ono što me smeta kod "službene" trudničke robe je što je sva uglavnom crna, siva i bež... ko da se spremaš na sprovod srećom sad se stvarno nosi široko na svim odjelima tak da ima stvarno slatkih pamućnih širokih majca u bojama i po zari, h&m i tako dalje. to + tajce ili nešto široko i nisko na struku je sasvim dobro i jeftino.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam sigurno do 6.mjeseca trudnoće nosila sve svoje hlače, samo bi kroz rupicu provukla gumicu za kosu i zakopčala.

I to sam još po 30 kg dobivala u trudnoćama, vi mršavice ćete moći tako do poroda!

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

gizolito to sam si baš razmišljala o toj indijskoj modi....onaj "sunhouse" ili "corner by sunhouse" imaju tako dobrih stvari...onih širokih hlača,haljina koje su uske oko grudi a dolje široko padaju i još izgleda pre dobro )...to je trgovina u kojoj bi se ja osobno znala odjenuti ali ove "uobičajene" trgovine......ja se sramim ko jedna ženska osoba da ja neznam odabrati jednu kombinaciju .....uđem u trgovinu i kad ja vidim onoliko boja,onoliko uzoraka,oblika,stilova.....isti tren sam vani i idem nekamo na kavu xD....znam ovako u glavi točno šta bi htijela kupiti sada za odjenuti se al kad sam u trgovini prođe me volja za sve xD...najradije bi odjenula neku široku majicu (dal bi ukrala bratu ili dragome,svejedno),hlače od trenirke i takva hodala po svijetu

uh trampolina ja ću teže odjenuti neke svoje hlače jer sam ja imala dosta problema sa težinom prije trudnoće jer sam se dovela do anoreksije zbog toga jer su mi komplekse nabijali....tako da sada jedino šta mogu odjenuti su tajice i trenirke

iva222 avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Gizolito, tajlandske hlače su mrak
    Ja i muž imamo nekih 5-6 komada koje oboje nosimo (a on je za glavu viši od mene) i skroz su komotne. Stvarno se prilagode svakome.
    Sad mi je čak i u njima vruće, po ovoj vrućini mi jedino pamučne haljinice dolaze u obzir

gizolito avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ma nisam ni ja neki fešon guru - do trudnoće sam se uglavnom oblačila u sivo-pastelne varijante, a robu sam uglavnom dobijala od modno osvještenih prijateljica i tete
    od kad sam trudna oblačim se ko papiga - izražavam svoju sreću na sve moguće načine! i na neku čudnu foru sve mi izgleda super kaj iskombiniram te sam čak dobila neke komplimente. samo se opusti i kupuj malo ali što ti se baš sviđa, sebi za dušu. bit ćeš mama i to je genijalno!!!

što se tiče predtrudničkih hlača i suknji nije bilo šanse da ih nosim - sve me divljački smetalo ako bi mi bilo iole usko oko struka, a sad sam u 7. mjesecu pa više niš nemrem navući iznad polovice bedara. a još sam u prva 3 mjeseca izgubila 3 kg i sad sam ukupno 8kg u plusu.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja tek sad razmišljam o kupovini baš trudničkih ili nekih Xl stvari - ulazim u 7. mjesec. Ide preko bedara i kukova ali zapne na trbuhu,pa eto. Na svu sreću pa je ljeto pa sve viseće,široko i komotno prolazi,al nemam pojma što ću na jesen. Bzvz mi je kupovat stvari sad za jesen,ako će buša još narast pa će začas sve bit malo, a pošto su još 2.5 do poroda ( OK,malo više) pretpostavljam da ću proći s nekim tajcama i možda kojom suknjom s onom širom gumom oko trbuha. Najveći problem će mi biti jakna/kaput. Grudnjak nisam trebala do sad kupovati, samo rastezljiv top,al sad će trebat.

Jeste probale one iz DMa za dojilje, 2kom. oko 80kn. Jel valja to štogod?

gizolito avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ja sam si nedavno kupila novi veš jer više nisam mogla niti jedne gače navuči a da ne izgledaju kao da će se raspuknuti uzela sam i grudnjak neki fini pamučni, ne toliko zato što sam si ga željela nego zato što izgledam kao da im je stalno zima i spavačicu sa gumbima za bolnicu (to sam našla na svim onim postovima što spakirati u bolnicu za porod).
    prijateljica trudnica mi je udjelila one neke hlače s tobolcem, a sama imam traper tregerice od svekrve koje su joj ostale nakon nekih zemljanih radova i idu super preko trbuha.
    uglavnom kad si razmislim skoro sve ću moči nositi bez da izgledam smiješno i nakon poroda...
    a za dojilje sam grudnjak isto dobila. vidli bumo da li će mi pasati kad dođe mlijeko. zapravo mi je s tim svim grudnjacima najveći problem opseg grudnog koša - on mi se čini da najviše raste tak da planiram uzeti onaj jedan produživač.

Mo Cassino avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ah meni se sve čini da ću ja na jesen na fine večere u trenirci i širokoj majici xD...već sada šta got odjenem,kad se pogledam u ogledalo sve svučem i najradije bi u donjem rublju van xD.ja uspijem sve navući na guzicu (osim jednih hlača) al zapetnuti.....eee to je već druga priča
    gaćice mi još idu na guzicu bez beda i za to još nema problema i vjerujem da će biti dobre još dobro vrijeme ali grudnjak....ma to je strahota!.....opseg mi je inače 75 a košarica mi je došla do veličine E i pitaj boga di ću ja takvo nešto pronać -.-......za sada nosim sportski grudnjak al i on se jadan cjeli protegnuo zbog moje "mljekare" xD...
    ah sada će ti sajmovi na Trsatu i kastvu pa ću si ja tamo neke prkljarije kupiti .....šteta da kupujem neke skupe hlače kad znam da će mi kasnije trebati 2 kajša da mi nebi pale,odnosno najvjerovatnije ću ih spremiti u zadnju ladicu da brižno skupljaju prašinu xD

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •