molim administratore ako ova tema već postoji,neka me upute na nju,bila bi veoma zahvalna

.Ugl postojala-ne postojala...damee trebam pomoć.Pošto sam uobičajeno prije nego sam ostala trudna nosila ponajviše sportsku odjeću uglavnom veličina S ili XS...pretpostavite....SVE MI JE PRE MALENO!!

....razmišljala sam ovih dana otići u shopping ali jednostavno nemam smisla za odjeću ni modu previše

.Bila bi zahvalna svakoj od vas ako bi mi mogle pomoći sa nekim prijedlozima kombinacija....dale primjere nekih tunikica i sl.Dobro je da sam oduvjek voljela nositi tajice tako da sada u njima provodim vrijeme (pošto su mi traperice pre malene i stežu me).
Još jednom,zahvalna bi vam bila ako bi mi pomogle jer neznam više ni sama šta odjenut a rado bi otišla i u posjet obitelji,na večericu ili u laganu šetnjicu uz more u nekoj ugodnoj kombinaciji koja me nebi stezala,smetala ili slično a da izgledam ko lijepa trudnica.Znam da sam se obratila za pomoć na najbolje moguće mjesto jer vidim po slikicama da se odjevate predivno i znam da ćete mi pomoći