Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Savjet o formulama zamjenskog mlijeka

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mojih 2 su hranjeni adaptiranim, cura od 6 tj, a dečko odmah po dolasku iz bolnice.

Ja sam prijetila razliku u njihovoj probavi u odnosu na vrstu mlijeka - od nekih su bili napuhnuti, i očito im nije odgovarala. Uglavnom, isprobali smo više vrsta, na kraju se ispostavilo da je za oboje najbolje bila ona vrsta od od najomraženije i bojkotirane firme.

Šta se tiće uputa ovdje da se za ishranu adaptiram i savjetima treba javiti pedijatru, to je glupost. Kao da ženi koja se želi informirati o porodu kod kuće kažeš da pita svog ginekologa kako da si to organizira. Posebno ako imaš prodojećeg pedijatra, koji će tupiti o dojenju, umjesto da ti odgovori na pitanje o vrsti adaptiranog. S tim da čak ishrana adapiranim nije protuzakonita, a dovođenje ino babice bez radne dozvole je - a opet se o tome tu priča, a o adaptiramo se ne smije. Dvostruka mjerila, zar ne?

No, da se vratim na tvoje pitanje - od pedijatra češ teško dobiti koristan savjet o vrsti mlijeka, oni to ne znaju. Preporučuju specijalizirane vrste baš za probavu, a nama su te bile najgore.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 22.07.2013. at 10:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •