meni je tako bilo 4 mjeseca, po cijele dane samo na sisi. imala sam osjećaj da cijeli dan samo dojim i ništa druge ne radim i onda odjednom je skratio sisanje na 10 min.
ja sam imala osjećaj punih/praznih sisa svaki dva tjedna. ili se prepunjavaju ili imam osjecaj da su prazne. vjeruj mi da je njima svima to dovoljno. sinek je dobio prvi mjesec 1400g i svaki daljnji mjesec do 6 mjeseca preko 700g, a ja sam manje vise stalno imala osjecaj da mu nije dovoljno.
savjetujem ti puno vode, juhe i prirodnog soka, pogotovo po ovim vrućinama. kad imaš osjećaj da su prazne stavljaj ga 'češće' na sike, ako i može biti češće od toga. jedno vrijeme sam se i u noći dizala i pila čašu vode poslije svakoga podoja. ako imaš osjećaj da je posisao sve, a nije mu dovoljno stavi ga na drugu siku dok se ne najede, a sljedeći put opet kreni s tom istom.
miješanje mlijeka neću ni komentirati, osim da glupost veću nisam čula.
bitno je da on dobiva na težinine odustaj, vjeruj mi da se isplati, ali nemoj zaboraviti misliti i na sebe. jedi redovito, koliko god ti on dopusti, a nekad ga i pusti da plače ne bi li se najela.. inače ne volim princip pusti ga da plače, ali ako si ti gladna i iscprljena on nema koristi od tebe. mozda grubo zvuci, ali to je najizravnije i najjedostavnije sto mogu reci
![]()
moj sad ima godinu dana i po ovim vrućinama samo na sikama visi po cijele dane. naravno da bi bilo bolje da jede više konkretnijeg, ali razumijem ga. moj je isto ljetna beba i vjerojatno u ovim nasisavanjima i vrućina igra veliku ulogu.

ne odustaj, vjeruj mi da se isplati, ali nemoj zaboraviti misliti i na sebe. jedi redovito, koliko god ti on dopusti, a nekad ga i pusti da plače ne bi li se najela.. inače ne volim princip pusti ga da plače, ali ako si ti gladna i iscprljena on nema koristi od tebe. mozda grubo zvuci, ali to je najizravnije i najjedostavnije sto mogu reci
Odgovori s citatom