Ina, mi smo se dosta prilagodili nasoj 4-godisnjakinji. Najvaznije je bilo pogodit tempo, ono, da nesto vidimo ali da odvojimo vrijeme i za igru u kakvom parkicu i odmor, da ne prelazimo previse km u 1 danu i tak. Njoj su najzanimljiviji bili starinski karuseli u skoro svakom gradu, pa se navozila na njima, i pjescana plaza u Cannesu. Muzeje nismo uopce posjecivali, bilo je neizvedivo s njih dvije, u tih par dana. Puno smo setali, bio joj je interesantan Avignon, ali i rimske rusevine (amfiteatar a ne arena, krivo sam gore napisala, u Orangeu) jer se mozes penjati visoko, visoko... U Avignonu vozi i turisticki vlakic na koji nismo isli radi bebe ali starijoj je bio zelja...
Htjeli smo iz Cannesa i u obliznji Marineland ali na kraju nismo vise imali snage, tako da ne znam jel za preporuku. Vjerujem da 6-godisnjakinja ima vise strpljenja, vi bi mogli ubacit kakav muzej, galeriju sigurno, i koji stop vise od nas. Ja sam prije puta dosta guglala Provansu s djecom, ima dobrih savjeta i itinerera, dosta ljudi putuje s djecom. Ako te sto konkretno zanima, pisi