-
Grenoble-prekrasan grad za zivjeti. Stigli smo popodne. Smjestaj kod jedne lijecnice u centru grada, pjesacka zona. Ne uzimam u pravilu smjestaj bez svoje kupaone, ali ovo je bilo tako sarmantno namjesteno da nisam mogla odoljeti. Uvijek mislim da smo srodne duse kad vidim neki stil koji mi se svidja. I bili smo
Grad je super za motati se po malim trgovima. Preporucam arheoloski muzej. Smjesten u jednoj crkvi, odlicno muzeoloski napravljen. Nije to moj uobicajeni interes, al ovo mi je bas impresivno bilo. Otisli smo uspinjacom na brdo, tu je neka utvrda, Bastille, nije lose za sjest se na kakav kamen i promatrati ljude. Odozgo puca pogled na grad i na sinkrotron. Ne znam moze li se obici institut, zao mi je da nisam ni pitala. Premalo vremena. U podnozju je bila neka galerija, musée dauphinois, nije lose, ako je vruce, ima krasan vrt. Ulaznice su vecinom besplatne. Grad je bas bogat. Znanost, industrija, kultura.
Ima puno muzeja, nismo stigli vise. Prespavali dvije noci i ujutro krenuli u Provansu.
Posljednje uređivanje od Christine : 06.03.2017. at 23:25
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma