Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Provansa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Christine avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

U Francuskoj nismo htjeli ici po autoputu. Odlicna odluka.
    Rucali smo u Nyonsu. Prepuno turista. Nismo otkrili zasto je toliko atraktivno, ali smo fino jeli.

Mi smo spavali u nekom selu nedaleko od Nyonsa prema Orangeu i odande smo obisli Vaison la Romanie. Prekrasan gradic, ima srednjevjekovni dio i rimski. U amfiteatru smo gledali odlicnu predstavu, plesno-akrobatsko-kulinarsku. Vrlo atraktivno. U okviru festivala. Otud smo krenuli u Avignon. Tu smo obisli papinsku palacu (smjesteni 200 m od palace), ostalo smo slusali grad kako dise. Dvije noci smo prespavali i otisli ujutro u Le Baux de Provence. Mjesto je vrlo simpaticno, ali je atrakcija u jednom kamenolomu kojeg su uredili Carrieres de Lumieres. Meni je to genijalno i otisla bih opet i opet. Mijenja se postav. To je super i za malo vecu djecu. Mislim od 5-6 god navise. Mali ce se mozda bojat mraka. Ima dobar restoran.

Dalje smo otisli u Aix de Provence. Ne sjecam se jesmo li sto posebno isli gledati ili smo samo osluskivali grad.

Otud smo krenuli natrag prema italiji. Muz je htio vidjeti St. Tropez. Nabrojao mi je koga cemo sve sresti tamo Enorman gubitak vremena. Nikako ne preporucam.
    Posljednje uređivanje od Christine : 07.03.2017. at 00:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •