Pozdrav, trebala bih pomoć i savjete što da radim sa bebicom od dva mjeseca koju muči probava. Isključivo je na AD-u ****-u od samoga početka. Prvih mjesec dana kakala je jednom u 36 sati (dakle trebalo joj je dan i pol) i kakica je uvijek bila tamnozelena. Nakon toga kakala je svaki drugi dan a sada kaka svatki treći. Ima 6 obroka dnevno i pojede oko 100-120 ml. Između obroka pije čaj (kamilica i za probavu) i vodu i to dnevno popije oko 300 ml tekućine. Nju u principu trbuščić ne boli jer samo jede i spava ali rekla mi je patronažna da bi dijete na AD-U trebalo kakati svaki dan a max svaki drugi. Neznam dali da poduzimam neke mjere vezane za poticanje probave. Odnosno vježbam s njom i masiram joj trbuščić ali ništa. Danas je prošao i taj treći dan bez kakice i ništa. Preporučaju mi inače zaslađenu kamilicu. Neznam koliko je to pametno šećeriti maloj bebi, a toplomjer mi je nekako nezamisliv jer se bojim da joj se ne uljene crijeva. Razmišljam i o promjeni mlijeka. Molim vas za savjet kako da probava bude redovitija i kakva su vaša iskustva sa promjenom mlijeka i koje bi bilo dobro za redovitu probavu. HVALA UNAPRIJED NA ODGOVORIMA! Pozz