Ne, oni su mene i MM pozvali na rzgovor i bili su jako uljudni, ali su me i dalje uvjeravali da je s njihove strane sve bilo napravljeno kak treba i da ništ nisu zakazali. Škvoc mi je pokazivao ispis CTG-a koji je prekinut odmah nakon pada otkucaja i tvrdio da su oni već 10 minuta nakon toga malu izvadili iz trbuha, a ja znam da smo njega čekali oko 8 minuta da dođe iz sale za sastanke i veli da se ide na carski. Od očitovanja pada otkucaja (a to je bilo odmah nakon što su mi stavili CTG) do mog uspavljivanja trebalo im je najmanje 15 minuta. On je meni tvrdio da to nije istina, i da je to moje subjektivno opažanje i da prema njihovoj dokumentaciji je to sve bilo u roku od 5 minuta. Dakle, po mojem, su oni upisivali vrijeme kakos u htjeli, a prepravljali su i nalaze kod prijema u bolnicu i nigdje ne piše da mi je u noći pozlilo. Piše da sam imala alergijsku reakciju na lijek, a ne opasno visoki tlak.
Kužiš zavrzlamu?

Osim toga, ne bi našla ni jednog ginekolog akoji bi mi išao svjedočiti da su me po pravilima medicinske struke morali poslati na hitni carski rez, čim sam došla s tako visokim tlakom, koji se nije smanjivao.

Oni su mi tvrdili da se prije operacije obavezno mora sniziti tlak, da me i onak s takvim tlakom nisu mogli poslati u operacijsku salu, a na kraju sam imala isti tlak kao i kad sam došla.