Dakle pretražila sam na Odgoju sve topice ali nisam našla istu temu pa ako ponavljam unaprijed se ispričavam.
Dakle mene muči pitanje kako s djetetom treba pravilno kroz život.
Naime M.M. i ja smo prije bebaća bili tipovi koje nije baš držalo mjesto.
Voljeli smo uvijek vraćati se na jug svojima pa smo svaki moj slobodan vikend koristili za putovanje doma.
Voljeli smo ići i u brda i planine ali i na more.
Sad kad je došlo naše malo zlato teško mi je ostaviti ga samog sa M.M.- om na dva sata i kad imam nekog posla kojeg trebam obaviti.
M.M. je inače jako malo sa nama u prosjeku pola godine na godinu i samo kad smo svi zajedno imam osjećaj sretne familije koji mi je do sada jako nedostajao.
E sad nam se pomalo vraća želja da i našu sreću uključimo u takav način života(naravno ne u tako velikoj količini kao prije) ali svaka ideja o putovanju bilo kamo je dočekana na nož od moje majke.
Ona smatra da bi takav način bio maltretiranje djeteta i da treba čekati kad maleni naraste pa ga ostavljati kod nje.
Naime to je bio njezin način, dakle ne sebi uskraćivati putovanja ali djecu uvijek ostavljati kod baka.
Čak i za odlazak do Du. ona smatra da bebać i ja trebamo ići avionom i nikako drugačije a nek M.M. ide sam autom. :?
Moje je mišljenje da ako tako treba izgledati život rađe nigdje nebi više ni išla nego da ostavljam dijete. :/
Što mislite vi kako je pravilnije?