Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: I princ u AS iz rodilišta

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno I princ u AS iz rodilišta

Možda vam je dosta priča o novorođenom budućem kralju, ali ja volim priče o bebama i, gledajući slike, našla sam i ovu:
    http://www.mirror.co.uk/news/uk-news...dleton-2085874

I kraljevska beba je u autostolici čim je izašao iz rodilišta. Onda neka budu i sve bebe.
    Svaka beba je svojim roditeljima najvažnija na svijetu, pa je stavite u autostolicu, kad mogu kraljevi, što ne bi i svi

Zna li netko marku AS?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I ja sam to vidjela, samo je bebica jako loše vezana
    Nezz marku!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moram priznat da mi je taj čudno vezani princ totalno narušio neke stvari posložene u glavi i još tražim objašnjenje. Jer je navodno baš bilo najavljeno kako će oni predstaviti bebu, pa ući u rodilište da im stručnjaci namjeste bebu u autosjedalicu (tako mi je netko rekao). I onda se pojavi ta slika.
    Šta to znači? Da je uslikana u nezgodnom trenutku, iz nezgodnog kuta? Da mi znamo bolje od kraljevskih savjetnika? Da Kate i William nije briga? Da oni znaju nešto što mi ne znamo?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    moram priznat da mi je taj čudno vezani princ totalno narušio neke stvari posložene u glavi i još tražim objašnjenje. Jer je navodno baš bilo najavljeno kako će oni predstaviti bebu, pa ući u rodilište da im stručnjaci namjeste bebu u autosjedalicu (tako mi je netko rekao). I onda se pojavi ta slika.
    Šta to znači? Da je uslikana u nezgodnom trenutku, iz nezgodnog kuta? Da mi znamo bolje od kraljevskih savjetnika? Da Kate i William nije briga? Da oni znaju nešto što mi ne znamo?
    Ma pusti, već je puno za raju i to što je beba uopće bila u sjedalici. Kad se samo sjetim naših "selebritija" - nije to baš svima običaj...

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a zbunjeni mladi celebrity roditelji

mislim da je u pitanju maxi cosi

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

u nekim novinama je pisalo da je mali princ u AS od 700 kn

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Britax Baby-Safe Plus:
    http://www.which.co.uk/news/2013/07/...itting-327396/

Sudeći po slikama na netu, C&W bi fakat trebali čim prije moguće svratit do parkinga kod Heinzlove.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 25.07.2013. at 10:58

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

izgleda da se radi o britaxovoj sjedalici (kod nas poznata kao romer)

s time da je ova izgleda malo izmijenjena od uobičajene kako se ne bi vidjelo ime proizvođača

http://www.dailymail.co.uk/news/arti..._campaign=1490

moram samo napomenuti da je dijete u sjedalicu katastrofalno stavljeno i svezano i da bi se princ naslušao prilično savjeta kada bi došao kod nas na pregled sjedalica

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

No, možda su ga u autu pravilno smjestili i zavezali. Pokušavam zamisliti kako bi ja na njihovom mjestu prvi put stavila novorođenče u AS, pred TV kamerama i tisućama ljudi, nema šanse da bi ga dobro zavezala. Ali slažem se sa Peterlin da je super da je uopće u AS. Osim toga, kod nas bebe izlaze iz rodilišta nakon 3 dana ili kasnije, ovo je stvarno odmah po rođenju.

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ok mozda je princ stavljen "nespretno" u sjedalici...cudno mi je bilo uopce vidjeti "obicnu" AS ,jer sam ocekivala neku "zlatnu" nosiljku...
    ma svaka im cast sto barem pametno razmisljaju...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    a zbunjeni mladi celebrity roditelji

mislim da je u pitanju maxi cosi
    Da, sigurno su im preporučili da stave bebu u sjedalicu jer oni su ipak svojevrsni uzor naciji. Eh, sad, da li su ih prethodno poučili kako se to radi - to je drugo pitanje. Uostalom, ili će naučiti ili će imati plaćene dadilje.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pelenu nisam znala stavit kako treba, prvom djetetu a kamoli zavezat AS. Nek ju oni bar koriste, to je vec velika stvar!

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Opsirnije
    m.huffpost.com/us/entry/3644700

Sjecam se da sam vidila nedavno snimku na kojoj pokojna princeza Diana iznosi sina iz rodilista, s bebom u rukama u auto.
    A ovo je sada veliki korak naprijed. Evo mogu se kladit da ce sa sljedecom bebom i porodom izaci s bebom koja je skolski smjestena u AS

Super da se pise o tome, neki ljudi ni ne znaju da se dijete moze neispravno voziti u autosjedalici, sad ce znati. Vjerojatno vecina nece nista poduzeti, ali ukupna svijest ide naprijed

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •