u 22t trudnoce sam i jucer me iznenada partner i tata moje curice ostavio i odselio se uz to da me bio cak sposoban i baciti na pod iako sam u rizicnoj.unatoc mojoj ljubavi samo je najednom otisao jer mu je njegova mama uspjela napuniti glavu.zbog soka sam se danas na pregledu cak onesvijestila zbog jakih bolova u plucima i jajnicima te mi je tlak iznosio 80 sa 60.tesko mi je i neznam kako bi dalje jer svaka sitnica koja me na njega sjeti me natjera u plac,placem kao malo dijete i osjecam neopisivu prazninu.pijem mg i tablete protiv bolova obavezno i neznam sta dalje...jednostavno neznam.sanjala sam o danu kad cu ga zbog trudova probudit i kad ce prvi put ugledat svoju curicu malu i cuti njen prvi plac al sve je nestalo samo najednom....kako dalje![]()

Odgovori s citatom

.znam da ovime što sam nazvala policiju sam mu smanjila mogućnost da pokuša sudski oduzeti malenu kad se rodi jer to bi me totalno ubilo...da mi oduzme moju ljepoticu jer on se nezna brinuti sam za sebe,a kamo li za drugo i još k tome maleno nedužno biće