-
Kako dalje? Dan po dan... Probati se smiriti i zaokupiti misli svakodnevicom. Ujutro cu u ducan, pa skuhati rucak, popodne malo odmoriti uz film ili kakvu knjigu, kava s prijateljicom... Ja sam bila u slicnoj situaciji, pa ti govorim iz iskustva. Nisam bila ostavljena ali sam prekinula vezu u trudnoci. I bez obzira sto je to bila moja odluka, nije bila nimalo laka i cesto sam se preispitivala, padala u depresije, mastanja... Dok nisam odlucila krenuti doslovno dan po dan. Ja sam radila pa mi je ipak velik dio dana bio ispunjen obavezama... Jednostavno nemas izbora, moras ici dalje zbog sebe i svoje male curke. A ko zna, mozda se stvari kod vas i promijene. Probaj sve gledati s pozitivne strane, mnoge bi zeljele biti u tvojoj situaciji, zive, zdrave i trudne... Sve ostalo ces slagati usput. I bilo bi dobro kad bi imala koga kome bi se mogla izjadati i isplakati kad ti dodje. Bolje nego drzati u sebi. Nadam se da imas tako neku osobu uza sebe. A ako i nemas, ispucaj se na forumu, pa ce ti biti lakse. I znaj, cim svane novi dan, odmah sve izgleda manje strasno...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma