-
krescenija samo ona mi je bitna....samo da se ona lijepo razvije i sve će biti ok.sanja ma ne vjerujem da on ima šanse ni na djelomično skrbništvo jer za svako ništa mamicu traži i mamica ga "financira".mislim sa svojih 25 godina još sa mamom živi,sa mamom radi,vozi mamin auto itd....znači on je ovisan o mami namjesto da si je našao posao negdje drugdje već kad se odselio bio da se osamostali više jednom.....sve će ga skupo stajati.pomikaki ključeve od brava sam mu uzela sve a i inače uvjek imam naviku u zaključanim vratima ostaviti ključ tako da se s druge strane nemože gurnuti unutra.vjerovatno će brat doći živjeti kod mene neko vrijeme kao pomoć tako da sam sigurna pošto njega ljudi poštuju podosta jer je jači čovjek.ma ni da ljubi i liže svaki put kojim ja prođem i da mi suze roni do besvijesti nebi ga natrag primila.....ne želim u opasnost dovoditi sebe i malenu.sada trenutno također razmišljam o odlasku u Riječku bolnicu da me pregledaju malo bolje jer osjećam podosta pritisak u području jajnika i boli me
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma