zato mu s eni ne mislim vratiti odmah.....sada ovaj tjedan je rekao da čeka razgovor za posao novi tako da čekam da vidim dal će ga primiti,nadalje mora s epotruditi osigurati dom dijetetu i meni i dokazati mi da se promjenio...to će možda trajati i do poslije rođenja malene....ma i ako treba godinu dana al odmah mu se ne vraćam....početi ćemo se za početak natrag viđati ali viđanje tipa kavice,lagana šetnja,popričati i svatko svojoj kući i kasnije polako dalje....kao da opet počinjemo hodati i počinjemo vezu kao dva potpuna neznanca....jednostavno tako mi se čini najbolje riješenje da upoznam tog "novog".....a i malo sam također razmišljala o svemu šta se događalo i napisala sam si na papir neke stvari.....dosta je ulogu imala i moja mama da je on bio toliko nervozan jer sam ja napravila nekoliko puta grešku kad sam joj se izjadala neke stvari a ona je takva da sve pokušava "riješiti" na svoj način....tvrdoglavo po svoje i nekoliko puta sam i ja na nju popizdila jer kad je došla u goste ili prespavati zbog psla koji joj je tu u blizini je lijepo sve konce ona počela vući,dragog mog je grdila jer neke stvari nije stigao i takve....ugl njegova mama ga je huškala i govorila ružno o meni i našoj budućnosti a moja mu je i to kratko šta je bio kod kuće kvocala po glavi.jednostavno riješenje ako mislimo opet jednog dana zajedno živjeti......čim dalje od majki!!....znam da nas vole i da žele najbolje za nas ali time šta nam pokušavaju vući konce u životu,samo pogoršavaju,zatežu situaciju među nama jer svaka po svoje vuče i takve....moja mama je mene neke stvari uvjerila da su dobre iako nisu bile kao šta je njega njegova mama uvjerila neke stvari ali ja sam očito za svoju mamu zbog prošlosti nađe manje vezana nego šta je on za svoju i ja svojoj mami vjerujem 40% dok on svojoj 80%