-
enchi....evo ako ne vjeruješ prepisujem ti ime sutkinje sa donesenog riješenja....Lori Košak-prekršajni sud u opatiji.rečenica:izrečena mjera opreza (5m od mene) trajati će najdulje do pravomoćnosti odluke o prekršaju.mogu ti napisati sve članke zakona po kojima je riješenje donijeto tako da se uvjerite da ne lažem jer nemam zašto lagati...
znam također kako je živjeti u rastrojenoj obitelji i znam kako je to nikada u životu imati tatu niti "Mušku osobu" u životu....muškog roditelja koji sudjeluje u mom životu....nema opravdanja mom partneru za takvo ponašanje razumijem zabrinutost ali nema baš ni nama oboje opravdanja da napustimo jedno drugoga i ne pružimo malenoj obitelj sretnu ako smo se uplašili svega....dali ćemo stići sve napraviti,dali ćemo uspijeti dovoljno svega osigurati malenoj itd itd.....previše smo utjecaja također dopustili našim majkama koje funkcioniraju svaka na svoj način i svaka je rođena u drugo doba te zna za neke druge načine za nešto riješiti a mi smo im očito previše dopustili jer ovo sve su bile očito njih dvije preko nas...kao da je netko njih dvije stavio pod isti krov i ostavio da žive zajedno.....jednostavno treba vremena za sve,treba ostaviti utjecaj roditelja za nešto drugo u čemu će njihov utjecaj i savjet pomoći,a ne odmoći kao u ovoj situaciji
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma