Citiraj nesretna prvotno napisa Vidi poruku
Molim vas za savjet, očajna sam.Nova sam ovdje, ako sam na krivom mjestu reci te mi. U braku sam 2,5 godine i imamo bebu od 8 mjeseci.Stalno sam u suzama. Volim svog supruga više od ičeg ali ne mogu više tako. Po cijele dane sam s malim i sa "svekrvom"koja mi ide naživce jer je sva miloklizna. Suprug radi po cijele dane, dođe kuću , kao umoran je i ode spavat ili ode negdje na kavu sat ili najčešće pilji u tv i ignorira me, kad i je kod kuće, ujutro ode opet na kavu a ja se bakćem s malim.Ništa mi neće pomoći(osim kupi hranu za malog), sve očekuje gotovo od mene a ja ne mogu više. Usamljena sam, fali mi pažnje i nježnosti a on to daje na kapaljku, ništa se ne bi sjetio, dao neki prijedlog. Samo čeka na mene, kao ti mi reci di hoćeš i kad hoćeš i šta hoćeš, a ja sam preumorna da razmišljam. Kad on treba čuvat malog, odmah ga babi uvali i ode spavat ili se muva po dvorištu, nezna šta bi s malim. Kad mu i kažem sve to i još plačenm skoro svaku večer, bude i nasilan prema meni. Ne mogu više a bojim se ako odem da mi ne uzme malog. Savjetujte me ,molim vas i oproetite na dužini posta..
ako nije tajna, kak mozes voliti takvu osobu?