Citiraj nesretna prvotno napisa Vidi poruku
Molim vas za savjet, očajna sam.Nova sam ovdje, ako sam na krivom mjestu reci te mi. U braku sam 2,5 godine i imamo bebu od 8 mjeseci.Stalno sam u suzama. Volim svog supruga više od ičeg ali ne mogu više tako. Po cijele dane sam s malim i sa "svekrvom"koja mi ide naživce jer je sva miloklizna. Suprug radi po cijele dane, dođe kuću , kao umoran je i ode spavat ili ode negdje na kavu sat ili najčešće pilji u tv i ignorira me, kad i je kod kuće, ujutro ode opet na kavu a ja se bakćem s malim.Ništa mi neće pomoći(osim kupi hranu za malog), sve očekuje gotovo od mene a ja ne mogu više. Usamljena sam, fali mi pažnje i nježnosti a on to daje na kapaljku, ništa se ne bi sjetio, dao neki prijedlog. Samo čeka na mene, kao ti mi reci di hoćeš i kad hoćeš i šta hoćeš, a ja sam preumorna da razmišljam. Kad on treba čuvat malog, odmah ga babi uvali i ode spavat ili se muva po dvorištu, nezna šta bi s malim. Kad mu i kažem sve to i još plačenm skoro svaku večer, bude i nasilan prema meni. Ne mogu više a bojim se ako odem da mi ne uzme malog. Savjetujte me ,molim vas i oproetite na dužini posta..
A zašto si ti po cijele dane sa malim i sa "milokliznom" svekrvom? Zar ne smiješ izaći u šetnju? Na kavu s prijateljicama? Ili već kamo je običaj u mjestu gdje živiš. Imaš li svoj novac? Nisi zatvorena u kuću?

Znači, život u svoje ruke! A ne cmizdriti mužu koji dođe doma nakon što radi cijeli dan. Kakvo cmizdrenje. Trgni se, učini svoj život ljepšim, sadržajnijim. Dijete ti je već dovoljno veliko da možete uživati u šetnjama i igri. Ako si ti umorna uvečer, zašto to ne dozvoliš i svome mužu, možda je stvarno umoran, a ne "kao umoran".

Zašto bi otišla? Prilagodi okolinu sebi. Potrudi se da ti bude ljepše. Kažeš da ga voliš, pa-voli ga. Usamljena si, a svaku večer ti muž dolazi doma. Što da ti ne dolazi po par mjeseci? I da isto imaš svekrvu ( uostalom, što je to miloklizna, nikad nešto takvo nisam čula) i to paklenu. I da radiš. I još više djece? Uvijek može biti gore.

Ima li išta što te veseli u životu? Jer, ako nema, možda da posjetiš liječnika, mnoge mlade mame padnu u postporođajnu depresiju i to traje mjesecima i ne mogu se svojim snagama izvući.