-
treba pokušati preokrenuti situaciju,razmisliti dobro šta i kako i pozabaviti se svime.evo ja sam pogriješila osobno ali koliko sada vidim....kockice se ponovno slažu,mnogo opreznije,mnogo sporije i sa razmišljanjem o svakom pokretu.jesi ti mužu rekla da ti to smeta?....da bi rado promijenila malo neke stvari i da bi neke stvari rado podijelila sa njime.znam kako je to kada neki od roditelja visi za vratom jer meni i mome dragome dvije majke ne da vise za vratom nego nas i pri tome dave,guše i "ubijaju".
evo danas sam bila na kavi sa frendicom koja ima već dvoje djece i sretan brak a svekrva joj živi u istoj kući samo kat niže!!...i znaš što?sa njom su se dogovorili....njen život je dolje-njihov gore...u kuću im nema šta dolaziti,unuke vidi kad got joj srce želi,sina i snahu također al u kuću nema...nekoliko puta je probala doći "tražiti šećer" pa joj je vlastiti sin pred nosom zaključao vrata jer je prekršila dogovor.ono šta želim reći je da se dogovorila sa mužem i totalno su odvojili svoj život od života njegove mame i presretni su....rade šta žele i kad žele bez straha da će ih punica tek tako uhvatiti npr " u akciji" dok su djeca u školi i vrtiću.njihove problemčiće nezna jer je to njihova stvar,poslovi su podjeljeni na njega i nju i nema traženja mame da uskoči....jednostavno su postigli odnos kakav se samo poželjeti može...
a isto,tko je rekao da moraš biti kod kuće??....uzmi sina i odite u veliku šetnju,uključi se u neku radionicu u kojoj može sudjelovati i sin,počni se baviti nečim kreativnim...ja svoje vrijeme ubijam na način da crtam....obožavam crtati i kad got vidim da mi je jednostavno do spavanja koliko mi je dosadno...uzmem kist,papir i nađem nešto za "preslikati"....to mi bude zanimacija za nekoliko dana i tako svaki put iznova ili uzmem psa,zovem susjedu i odemo prošetati.
moraš si jednostavno ispuniti dan jer ako ovisiš o tome da ti muž ispunjava vrijeme,neznam...moj dragi također radi od jutra do mraka...još sada ne živimo oko tjedan dana zajedno ali to je privremeno.stignemo se vidjeti dok je on na poslu kad ga posjetim ili smo se znali vidjeti navečer nakon što je završio smijenu svoju ali sada si je pronašao dodatan posao tako da ni navečer nemam šanse za opustiti se nego mu napisati poruku za laku noć i to je to....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma