Lako je nama koji nismo u takvoj situaciji sada govoriti da ga prijaviš i da bi mi otišli od njega.. ne znamo tvoj život, ne znamo koliko ga voliš i ja u svoje ime govorim da bi prvo bila jako uplašena i vjerojatno nebi otišla odmah jer "volim" čovjeka koji me tuče, mislim da nisam sposobna biti sama i imam dijete s njim.. Ali onda bi nakon nekog vremena i vjerojatno puno skupljanja hrabrosti priznala samoj sebi da se ne volim dovoljno i da to moram promijeniti jer sam dovoljno odrasla, zrela i predivna osoba koja zaslužuje ljubav ( a takvi je na kraju uvijek nađu) .. Možda nisam sposobna biti sama, ali hej, pa ni neću biti - imam dijete! I zbog djeteta se moram više zavoliti i ne dopustiti da jednog dana vidi kako mu mamu netko tuče, a vjerojatno će tući i dijete, a to sigurno ne želim. Želim ti puno hrabrosti na putu da postaneš sretna osoba
![]()

) .. Možda nisam sposobna biti sama, ali hej, pa ni neću biti - imam dijete! I zbog djeteta se moram više zavoliti i ne dopustiti da jednog dana vidi kako mu mamu netko tuče, a vjerojatno će tući i dijete, a to sigurno ne želim. Želim ti puno hrabrosti na putu da postaneš sretna osoba
Odgovori s citatom