-
nesretna ovo je čak i jako jednostavno,imaš sreće da imaš dobrostojeću obitelj a ako je on tolika mamina i tatina mazica,neka njemu mama pelene mijenja i hrani ga kašicom...tebi netreba još jedno dijete.strašno je jednostavno....uzmi malo stvar u svoje ruke...kako bi englezi rekli "grow a pair (of balls)",uzmi neki oglasnik,nađi pristojan dvosoban stančić,pokupi stvari bez i jedne riječi i sa sinom na stan,.....imati ćeš svoj mir,biti ćeš 10x opuštenija (garantiram ti jer ja sam osobno druga osoba bez roditelja blizu) i u najboljoj sreći će njemu i te 2 daske šta su mu manjka u glavi pasti i dobro ga izbubetati da shvati šta je napravio....
on je naviknuo živjeti pod maminom komandom i pleše kako ona svira,znam jer je moj bio takav do sada....mog su te dvije daske izbubetale i došlo mu je iz guzice u glavu kako stvari stoje i šta je napravio.i alo curo...pa 21. stoljeće je.....žene ne da imaju pravo mišljenja nego smo 10x moćnije od muške populacije i šta se on na tebe ima srditi ako ti kažeš "ne ne paše mi tako,ja bi drukčije".....hebemu ženo stvarno,grow a pair jer neće dobro proći....pravo ima enchi kad je napisala da hebeš šta vi 2 imate razmirice ali dijete to gleda,sada je doba kada ko mala spužvica sve oko sebe upija i neće biti dobro da se tao nastavi,ako ne zbog sebe,onda zbog sina.moja mama trpila je do moje četvrte godine al za to vrijeme mog brata je bila dala baki i djedu da nemora gledati to....2 godine je živio sa njima dok nije moja mam uspijela samnom pobijeći pa smo se i mi prodružile ali vjeruj mi....imala sam samo 4 godine ali sjećam se svakog trenutka,sjećam se svakog udarca,svakog izgladnjivanja jer "nismo bile dobre",kad me je nekoliko puta uhvatio i bacio zbog čega dan danas imam problema...imam slomljenu trtičnu kost (otežan porod će mi biti i neću moći hodati par mjeseci nakon poroda) i pred koju godinu sam bila 2 mjeseca u bolnici jer se sumnjalo da imam tumor na mozgu ali samo proširena žila je.
ako tebe sada tuče,nedaj bože da se vrati kakvu večer pripit i zamisli situaciju da se počnete svađati,dijete zaplače i on nasrne na vašeg sina....mislim da to nije nimalo ok zato ti toplo preporučam da uzmeš stvari u svoje ruke i odeš čim prije u neki stančić...ne daleko....dakako odmah mu kaži da želiš da i on dođe sa tobom da nebi ispalo da oduzimaš sina nasilno i onda pričekaj....probudi svijest u njemu jer on očito nije sposoban misliti svojom glavom i imati svoje ja kao šta nije ni moj imao ali moj dragi je čisti dokaz da se sve može....
znaj da sam uz tebe i šta got ti treba,slobodno mi se javi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma