-
Apricot, meni se isto cini da je tu potrebna intervencija. I kod maloga, da nauci rijesavat svoje frustracije na drugi nacin, i kod male, da se nauci izborit za sebe. Ne mislim da maloga trebas posebno zabavljat da mu ne bi bilo dosadno, jer nije problem sta je njemu dosadno, nego je problem u nacinu na koji on rjesava dosadu. Al on je jos mal, i mozda mu je to samo navika koja ce proc sama od sebe, al mozda postane i jos izrazenija, a mozda ga i nesto dublje muci.
Al i meni ovo za Orku, da legne i pusti da je namlati, zvuci kao veci problem. Ovo ti pisem iz perspektive nekog tko bi i sam lego i pustio da je brat (doduse stariji i puno jaci) namlati. Zasto? Zato sta mu necu dat gust da vidi da me povrijedio, zato sta ce tako brze proc, zato sta otac samo zeli mir i tisinu u stanu, i zato sta mi ionako niko nece pomoc, opca bespomocnost.
Sigurno je kod tvojih sve to puno nevinije, i manje bolno. Al opet mislim da se treba po tome procackat, vidit kako se osjecaju, koliko ih to muci, i, ako treba, intervenirat. Mislim da neke stvari jednostavno ne treba pvstiti da prodju same od sebe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma