Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 127

Tema: smrznuta jela za 13 obiteljskih dana na GO

  1. #51
    LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012
    Postovi
    953

    Početno

    Kak ječam? I slanutak? Kaj jedete čisti ječam?

  2. #52
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    kao i svako drugo varivo
    mrkve, luka, celera
    u ječam šaka graška i kukuruza

  3. #53

    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    669

    Početno

    Ne znam dolazi li ti ovako nešto u obzir:
    http://www.coolinarika.com/recept/meso-u-staklenki/
    Ja sam probala za jedno zimovanje i bilo je skroz ok. Otvoriš, podgriješ, dodaš prilog ako želiš (mi smo jeli s rižom, krumpirom),ili jedeš samo.

  4. #54
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,706

    Početno

    Sada ću biti skro z of topici. Vozmi se mi prije par godina po Pelješcu i ode neka emisila lokalnog radija, šta jedu purgeri na moru. Ne mogu sve prepričati, ali zadnje jelo su bile punjene paprike punjene punjenim lignjama

  5. #55
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    to jedemo
    rijetko, ali jedemo

    nekako si mislim... ništa nam neće biti ni ako jednom kupimo onu gotovu staklenku sa šalšom
    LOOOOL

    (koliko me to dijeli od juhe iz vrećice)
    He he he.... ja sam prošli tjedan kupila u Lidlu gotovu šalšu. Ne pamtim kad sam to zadnji put učinila... (nismo još probali, to je za godišnji). Inače, ranije sam znala sama skuhati šalšu za zimnicu, pogotovo ako bi me kolegica s posla zasula povrćem iz svog vrta, ali ove godine nema viškova. Jedna staklenka bila je za ljetovanje, kao i staklenka nekog domaćeg džema.

    Smijem se zato je sam i sebe ulovila kako snižavam kriterije prema prilici. Ove godine i mi ćemo na godišnji dakle nositi kupovnu šalšu a bome i gotove juhe (zapravo povrtne kocke, rezance imam fine domaće). To je tak i tak jedina prilika kad se takve stvari jedu. Na godišnjem ne bježim od kranjskih kobasica, od šunke, od konzerviranog povrća (grah, kukuruz šećerac, šampinjoni... ovisno o lokaciji i mogućnostima opskrbe). Time se kroz godinu ne hranimo, djeca su mi starija od 10 godina i da prostiš - baš me briga hoće li tih desetak dana jesti nezdravo ili ne.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.07.2013. at 09:55

  6. #56
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    joj, ne znam kako bih pregrmjela juhu iz vrećice
    ma znam
    nikako
    to stvarno nema šanse

    išla sam jučer čitati te staklenke sa šalšom
    ona sparova robna marka mi se čini jako u redu
    nema nikakvih dodataka ni budalaština

    a juhe su zapravo najlakše za skuhati: pasterizirana rajčica + voda + začini
    kukuruz iz konzerve + voda + vrhnje za kuhanje
    špinat + voda + vrhnje za kuhanje
    bilo koje povrće + voda, pa sa vrhnjem ili bez njega
    Posljednje uređivanje od apricot : 29.07.2013. at 09:59

  7. #57
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    U pravu si za juhe - to ćemo još vidjeti.

    Zaboravih napisati za rižoto - imam ne baš prekrasna iskustva sa zamrzavanjem riže, škrob se raspada i nije fino.

  8. #58
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    4,599

    Početno

    super juhe se moze pripremiti ako se stavi bilo koje djeci nejestivo povrce (brokula, kelj i slicno, to moj bas ne voli u originalnom obliku) i 1 krumpir, ili zafrig ili pahuljice, palenta ili griz, stavis onako odokativno saku ili manje, a onda kad je skoro kuhano smiksas sa stapnim mikserom i jos malo prokuhas, sa malo zacina i par kapi maslinovog prefino

    ja jos da olaksam stvar stavim tu juhu u salice pa pijemo i jedemo ostalo sto sam skuhala

    ako napravis na gusto, onda to moze biti fini saft, uz dodatak vrhnja. rizu, palentu ili tjesteninu zna svako skuhat, ako ne muz, onda bi barem dijete od 10, 12 godina trebalo, nhf moje skromno misljenje

    ili makarone sa sirom, nema lakse, pa palenta sa sirom i vrhnjem...

    ne znam, ja nista ne smrzavam, al moj muz kuha i jedemo vecinom povrce, to nije za smrzavanje. cak i zitarce ili grahorice meni dorian nece jest ako je rucak od jucer pa iz frizidera, iako ga je jucer jeo ko lud

    juha iz vrecice je iskoristiva na nacin da stavis malo tog praha u neko drugo jelo (saft, juha, varivo) da ima jaci okus, al ono fakat minimalno, al to samo ako nema nista drugo u ducanu, al sad ima povrca, voca, svega

  9. #59
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    meda, uz tvoju kuhinju bismo mi bili nesretni
    LOOOOOL

    to što ti kažeš "djeci nejestivo", moji se dave
    jedu sirovu brokulu, sirovi kelj, tikvice, korabu, karfiol... sve povrće mi pojedu i prije nego stignem od njega nešto i skuhati

    ti saftovi, riže, špagete... to je kod nas na meniju mooožda 4 puta godišnje
    ok, pristajem da će sada uvjeti biti takvi pa ćemo skuhati i špagete i rižu
    to zna i muž
    ali, mi to najčešće bacimo


    naravno da će se jesti palenta s jogurtom i slične stvari...
    ali to je doručak/večera i to uopće nije upitno

    nego, znaš ono kad se oko podne dođe s plaže, svi padaju u nesvijest od gladi... e, to mi treba
    da se ujutro izvadi, a u podne onda samo prokuha

    svake godine na moru kuhamo (otkako je kriza krenula
    i nije meni teško skuhati ručak za 19 minta (točno toliko mi treba za sva variva iz ekspres lonca)
    ovaj put su nevremena problem jer mene neće biti od 6 ujutro
    i neću da djeca gube vrijeme koje bi trebala provoditi na plaži - na šetnju do placa/dućana i kupovinu namirnica

  10. #60
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Apri ako ti za ručak treba 19 minuta, ne vidim problem. Uzmi lonac na more.
    Prije spavanja nareži povrće i stavi u lonac u frižider.
    Kad se probudiš stavi da se kuha. Taman dok se spremiš prođe 15 minuta, ugasi i gotovo.
    Imaju friški ručak svaki dan.

  11. #61
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    tako inače radimo
    osim što povrće ne režem navečer nego ujutro
    i to mi je idealno
    ujutro u 8 skuham i kad u podne dođemo s plaže, temperatura je taman za jesti

    ali, velim, ne znam hoće li mi stati sve u auto, ovaj put su nam zahtjevi putovanja jako čudni

    treba pomiriti more, posao, planine i svatove
    i različite države

    i sve ove dane si govorim da im niš neće biti ni ako pojedu sendvič
    ali mi nekako ne uspijeva uvjeriti se u to
    luđakinja!

  12. #62
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Ili da na večer sve narežeš u lonac, a muž treba samo upaliti kad se probude i ugasiti za 15 minuta.

  13. #63
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Apri, pa lonac ćeš nekud ugurati, a povrća ima za kupiti.

  14. #64
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    nije meni teško narezati ni skuhati, pa to traje nikoliko
    nego nabaviti namirnice
    ali to govorim od prvoga posta
    al me nitko ne doživljava
    LOOOOOOL

  15. #65
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Nisam toliko rigorozna oko hrane, meni je veči problem što dijete ne želi svašta jesti.
    Tako da juhe iz vrečice i umaci iz staklenke odmah otpadnu.

  16. #66
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ja znam da sam jako komplicirana oko toga
    iako su naša jela jako jednostavna
    evo, dopustila sam si da tri dana razmišljam samo o jelu
    ko da je to najvažnije u ćživotu

    glupača!

  17. #67
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Pa onda uzmi smrznuto sirovo povrće i to mi je 100% bolja opcija od kuhanog smrznutog jela.
    Možeš i napraviti paketiće za svaki dan.
    I samo zasipavaš u lonac i pali miško.
    Lakše mi je narezati npr. mahune + drugo povrće i smrznuti paketić za jedan obrok, nego smrzavati gotov obrok, a koliko je ukusnije, da ne govorimo.

  18. #68
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Postovi
    7,511

    Početno

    apri, uguraj svjeze povrce (koje ces ionako nositi, ako sam dobro razumijela), jednostavno u lonac. tako neces imati kubaturu lonca kao nesto pride, nego ono mjesto u autu, koje bi ti zauzelo povrce, zauzeti ce lonac s povrcem. (okej, matematicki ce biti malo vise)

    mislim ti ces naravno odluciti, ali meni se to cini jednostavnije, od tih odmrzavanja, zamrzavanja..itd

    inace, razumijem te potpuno sa sendvicina..itd, ali ja sam malkice evaulirala, jedan dan sa sendvicima, i jajima na oku, nece umrijeti.

  19. #69
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    jaja na oko i salata
    i uz to juha
    sasvim pristojan ručak

    sendvič... uh

  20. #70
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,599

    Početno

    Joj jesi komplicirana.
    A kako ćeš nositi smrznutu hranu od Zg do tamo, količina za 13 dana mislim da ne stane baš u mali putni frižider??
    Ja bi ponijela nekoliko kila tikvica (svaki dan možemo tikvice jesti), rižu, tjesteninu, jaja, mahune i onda vrtila ukrug par jela tih 13 dana. Svi ćete preživjeti i da samo paradajz i kruh jedete to vrijeme.

  21. #71
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Postovi
    7,511

    Početno

    da imas pravo. sendvic ti ne treba.
    drugi dan jaja u tvrdo, nasjeces umijesas kapulu, rukolu, ili zutinicu, ili neke druge divlje trave.
    ponesete jedun passatu ( ima dm, dobrih i jos bio), cesnjak, persin, par zlica slatkog vrhnja i super juha u 3 minute.
    eto rucak broj dva

  22. #72

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Split
    Postovi
    3,209

    Početno

    ja sam se iznenadila, ali pečene paprike se dobro drže nakon odmrzavanja, a zauzimaju i manje mjesta

  23. #73
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Ma daj ne kompiciraj. Dodjite, raspakirajte se, odite u brzinsku kupovinu. A u autu prostor zuzme lonac i novcanice. I onda svako jutro sve buc i taj lonac. Mislim da je to najmanje komplicirano.

  24. #74
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj ne kompiciraj. Dodjite, raspakirajte se, odite u brzinsku kupovinu. A u autu prostor zuzme lonac i novcanice. I onda svako jutro sve buc i taj lonac. Mislim da je to najmanje komplicirano.
    I ja to tvrdim, a ne vjeruje mi.
    U krajnjem slučaju može kupiti u zadnjem večem mjestu, ako ide baš u pripizd...

  25. #75
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    I ja to tvrdim, a ne vjeruje mi.
    U krajnjem slučaju može kupiti u zadnjem večem mjestu, ako ide baš u pripizd...
    Ma sve je u glavi... Ja SEBE uvjeravam u isto, ali svake godine zadnji tren pakiram ne samo lonac nego i pol špajze.

  26. #76

    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Postovi
    3,502

    Početno

    Ja ipak na odmor nosim zamrznuto. Zato što ne želim uopšte da se na odmoru bakćem sa kuvanjem počev od smišljanja šta ćemo jesti pa na dalje.
    Na odmoru čitam knjigu, plivam i gledam u daljinu.
    Ende.

  27. #77
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ipak na odmor nosim zamrznuto. Zato što ne želim uopšte da se na odmoru bakćem sa kuvanjem počev od smišljanja šta ćemo jesti pa na dalje.
    Na odmoru čitam knjigu, plivam i gledam u daljinu.
    Ende.
    Ovo je super, ali tim sistemom moram doma razbijati glavu i nakuhavati par dana prije, a to mi je koma.
    I ovako osmislim meni za tih par dana i ciljano uzmem te namirnice, eventualno smrznuto za 2 dana.

  28. #78
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    A6
    Postovi
    6,641

    Početno

    da tjedan dana smišljam što ću skuhati za ponijeti na more odmah bih se samoubila i odustala od godišnjeg
    Posljednje uređivanje od magriz : 29.07.2013. at 13:10

  29. #79

    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Postovi
    3,502

    Početno

    Anemona ili to odradiš kuvajući inače redovne ručkove samo u malo većoj količini.
    Ili ti to odradi mama

  30. #80
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    da tjedan dana smišljam što ću skuhati za ponijeti na more odmah bih se samoubila i odustala od godišnjeg
    nije tjedan
    tri dana

    uostalom, nisi li me baš ti prošle godine uvjeravala da je super ponijeti smrznuto
    i nemoj mi reći da nakuhaš u jednome danu za sljedećih 14

  31. #81
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009
    Lokacija
    ...na putu...
    Postovi
    2,329

    Početno

    Stvarno, obavi veliku kupovinu pri dolasku i eto.

    Kuhaj ujutro dok piješ kavu prije odlaska na teren.

  32. #82
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    jest, taman ću lupkati ujutro u 6 u sobi u kojoj spavaju djeca

    ma ok sam ja sada
    zapravo sam otvorila topik da se malo izjadam

  33. #83
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    jest, taman ću lupkati ujutro u 6 u sobi u kojoj spavaju djeca

    ma ok sam ja sada
    zapravo sam otvorila topik da se malo izjadam
    lupkati ćeš prije spavanja, a muž će zapaliti dok doručkuju, taman dovoljno vremena.
    Ili ćeš lupkati doma, a muž će zapaliti dok doručkuju.

  34. #84
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,855

    Početno

    Kupi 29. novembar.

  35. #85

    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Postovi
    3,502

    Početno

    Onda promeni naziv teme u: Moji će se kupati i odmarati a ja moram da radim
    pa da ti dajemo hagiće a ne savete za kuvanje
    evo mi danas jedemo odmrznuto i podgrejano varivo sočivo-ječam
    ne palim šporet na +44

  36. #86
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Kupi 29. novembar.
    ma nema u mom dućanu
    čujem da ima kod tebe, pa de kupi i ponesi kad drugi put budeš na kavu dolazila, pli



    vissnja, puno sam ja saznala na ovome topki
    ok, možda neću sad iskoristiti
    ali jednog dana... tko zna

  37. #87

    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Postovi
    3,502

    Početno

    kad već pričamo o zamrznutoj hrani, ne znam da li je neko probao da zamrzava tortu, komplet nafilovanu i ukrašenu šlagom i ukrasima
    ja jesam (sveki neočekivano donela tortu detetu za rođ. pa je bilo bolje da zamrznem nego da bacim), zaledila dve vrste (voćnu i čokoladnu) i 15 dana kasnije izašle iz friza iste kao kad su ušle, šlag i dekoracije nisu ni mrdnuli

  38. #88
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006
    Postovi
    2,336

    Početno

    razumijem jadanje, ali nemojte protiv sendviča. kuhano ili pečeno jaje, grilana paprika, tikvica ili balancana, rajčice, svježi sir, tvrdi sir ili panceta, a sve između dvi fete kruha su isto sendvič!

  39. #89
    Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    village...long village
    Postovi
    1,638

    Početno

    Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je super, ali tim sistemom moram doma razbijati glavu i nakuhavati par dana prije, a to mi je koma.
    I ovako osmislim meni za tih par dana i ciljano uzmem te namirnice, eventualno smrznuto za 2 dana.
    x
    ja nosim punjenu papriku/ćufte i lazanje
    prije polaska ispečem komad mesine i napravim salatu od tjestenine da imamo taj dan kad dođemo ručak/večeru
    za ostale dane nosim ovako ciljano namirnice
    al ja sam psihijatrija
    koja na moru kuha komplet ručak
    iako svake godine velim da nebudem više
    i da moji mogu 10 dana preživjeti na juhi iz vrećice, jajima i hrenovkama
    a onda ipak ponesem domaće rezance, povrće iz vrta, pol špajze i dalje nakuhavam
    čak sam si jedne godine za rođendan ispekla i tortu/kolač
    al ove godine za ozbiljno ne kuham

    (i svejedno mjesec dana prije mora pratim temu)

  40. #90
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    tako i ja
    mantram od proljeća da će preživjeti
    i opet onda kuham jednako ko i doma
    ok, moje ni doma nije ništa komplicirano, ali ipak kuham

    i tako

    zapravo sam vrlo jednostavna, iako zvučim komplicirano

  41. #91
    Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    village...long village
    Postovi
    1,638

    Početno

    doduše, problem je još kaj moj mm ne jede luk...ni niš dinstano na luku
    ni piletinu
    ni ribu
    ni tjesteninu
    ni slanutak, bob,ječam i ostale po njemu namirnice

    i onda ak neće on, neće ni klinci

    ustvari, najsretniji je kad ima juhu, pečene krumpire, pečeno meso (čitaj;svinjetina) i salata
    a klinci to baš ne ljube
    i onda ja opet :i_sad_opet_fali_smajlić_lupa_glavom_u_zid:

  42. #92
    Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    village...long village
    Postovi
    1,638

    Početno

    e,da....i pizza zamrznuta...i zelje na čušpajz...sarma....grah....mahune....to kuham "na veliko" pa zamrzavam u manje porcije kad ne stignem kuhati pa izvadim. uglavnom za sebe i manjeg klinca...
    osim pizze...to svi ponjupaju....

  43. #93
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    A6
    Postovi
    6,641

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    uostalom, nisi li me baš ti prošle godine uvjeravala da je super ponijeti smrznuto
    i nemoj mi reći da nakuhaš u jednome danu za sljedećih 14
    je, za dva-tri dana. bolonjez i punjene paprike/cufte
    ostalo improviziramo

  44. #94
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    I kakav je na koncu jelovnik?

  45. #95
    gugolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    194

    Početno

    Ja uvijek nosim sve sa sobom na more što se tiče hrane, na otoku mi je sve tako skupo. Na moru kupujemo samo njihovo voće, eventualno povrće. Ali ne zauzme mi to tako previše mjesta jer uzmem sve na mjeru.

    Ali baš me zanima apricot, što inače vaša obitelj jede? Vidim da jedete mahunarke, ali što još?

  46. #96
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Ja sve škicam svaki čas na ovaj topic u nadi da ću naći kakvu zgodnu ideju i za naš godišnji.

  47. #97

    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Postovi
    3,502

    Početno

    ja imam onaj putni frižider
    nije puno veliki, a treba da mi stane i onih uložaka što se pre toga drže 48h na ledu
    tako da uzmem plastičnu kutiju koja je dimenzija kao frižider unutra
    i ona mi je mera za zamrzivač
    hranu zamrzavam u kesama za zamrzivač koje stavim u tu plastičnu kutiju da zadrže oblik
    posle ih samo, kao cigle složim u putni friz
    24h bez otvaranja drži bez problema

  48. #98

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    ZG
    Postovi
    883

    Početno

    A da ti napises u koje mjesto ides, pa da vidimo ima li koja forumasica u blizini spremna kuhati koju porciju vise

  49. #99
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,295

    Početno

    zanimljivo mi je citati ovu temu, jer uopce ne mogu zamisliti da bi zamrznula i onda to jela odmrznuto. a mm ne bi ni u kojim uvjetima. bas nas ima raznih

  50. #100
    piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    3,169

    Početno

    Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    zanimljivo mi je citati ovu temu, jer uopce ne mogu zamisliti da bi zamrznula i onda to jela odmrznuto. a mm ne bi ni u kojim uvjetima. bas nas ima raznih
    Što bi onda on i djeca jeli da ti i na godišnjem moraš raditi?
    A niste doma, nego negdje u apartmanu.
    I restoran nije opcija (zbog udaljenosti, finacija ili štogod).

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •