Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 127

Tema: smrznuta jela za 13 obiteljskih dana na GO

  1. #1
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno smrznuta jela za 13 obiteljskih dana na GO

    muka i prilika me natjerale da otvorim ovakav topik

    dakle, imam tri dana da nakuham jela za 13 dana
    ne pitajte
    ne jedemo zamrznuto/odmrznuto, ali trenutno nemam izbora

    pomagajte s prijedlozima jela što ih mogu danas i sutra skuhati, zamrznuti (kako se to radi, u vrećicama ili kako?) i ponijeti na GO

    evo što meni pada na pamet: grašak, slanutak, leća, mladi grah s povrćem, ječam s povrćem
    i tu staje moja mašta
    ok, jedan dan možda mogu kupovne torteline i neku juhu

    šta još?

    saftovi i bolonjez nisu nam opcije, to eventualno možemo zimi, jednom u 6 mjeseci, pojesti
    u pravilu ne miješamo različite kategorije namirnica

  2. #2
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Teško je savjetovati kad ne znam što točno inače jedete.
    Možeš skuhati i mlade mahune, pa ih jesti na salatu.
    Improvizirani sataraš - paprika, paradajz, luk (ne treba dinstati na luku/ulju, ako to ne radiš, može i na vodi, pa posebno skuhaš ječam, rižu ili što več jedete. Naknadno miješaš.
    Možda i kuhana junetina, pa poslije na salatu.

  3. #3
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Uglavnom, ja bih se bazirala na nekakve hladne salate.
    Miješaš što imaš. Neku žitaricu, friško povrće, kuhano meso ako ima,...

  4. #4
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    U onaj improvizirani sataraš možeš ubaciti i patliđan ili tikvice.
    Možeš tikvice i posebno "dinstati" (na vodi), pa ih koristiti kao prilog.

    Vjerojatno bi bile fine i dobro izgrilane, pa naknadno prelivene maslinovim, češnjakom,...

  5. #5
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    da, mahune sam zaboravila napisati, to svakako

    ali, ja sam to mislila skuhati kao da ćemo odmah jesti, ko doma
    pa samo ohladiti i zamrznuti
    da tamo gdje idemo ne moram ništa, osim ugrijati
    ima li takvih jela
    gdje ne moram ići ni u dućan ni na plac, pa naknadno dodavati

    jer će situacija biti takva da to nećemo moći

  6. #6
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Pa uzmi maslinovo, češnjak, sol, papar, luk, ocat,,... i to je dovoljno za svako jelo diči iz mrtvih.

  7. #7
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    a to svakako moram ponijeti, zbog salata

  8. #8
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009
    Lokacija
    ...na putu...
    Postovi
    2,329

    Početno

    Lazanje- mogu s bilo čime, mesom, špinatom, sirom, šalšom...

    Punjene paprike
    Sarma
    Ćušpajzi razni (ali oni ne mogu dugo bit zaleđeni)

    Ali ja isto navijam za salate, ne sviđa mi se okuss zamrznute hrane.

  9. #9
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,991

    Početno

    Punjene paprike, mozda neko punjenje od svjezeg sira.
    A kako ces podgrijavati ta jela, mikrovalna ili U posudi?

  10. #10
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    na štednjaku, u loncu

  11. #11
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    e, mogu li ja skuhati rižoto s tikvicama, pa zamrznuti?
    hoće li to biti odvratno?

  12. #12
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    nece igrati za tebe, jer ti je to prejako, ali meni je fino zdinstati malo junetine na kapuli, dodati mrkvicu i grasak
    nisam nikad smrzavala, ali ja bih u tvojoj situaciji napravila rizoto od liganja
    i umak od tunjevine na crveno, pa sa spagetima

  13. #13
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,991

    Početno

    a Jel jedete tjesteninu sa umakom od povrca. Recimo napravis dobru salsu, mozes dodati I tikve, patlidjane, paprike... Skuhas I ubacis U staklenku I pasteriziras. Tamo skuhas tjesteninu ili mozda rizu.

  14. #14
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    to jedemo
    rijetko, ali jedemo

    nekako si mislim... ništa nam neće biti ni ako jednom kupimo onu gotovu staklenku sa šalšom
    LOOOOL

    (koliko me to dijeli od juhe iz vrećice)

  15. #15
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,991

    Početno

    Pa napravi svoju salsu, prije jela dotieras sa cesnjakom I maslinovim I super jelo. Jel jedete pohane patlidjane I tikvice?

  16. #16
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,720

    Početno

    Variva bi mogla se grijati u loncu.
    Gulasi također .
    Riza i tijesto samo u mikrovalnoj.
    ima puno filmova na internetu o pripremi obroka unaprijed ,pa zammrzavanju po porcijama .
    ali se sve to kasnije grije u mikrovalnoj, ne na plinu.
    idem potražiti pa staviti , možda dobiješ koju ideju.

  17. #17
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,720

  18. #18
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    nema mikrovalne

    e, a jel mogu napeći povrća u pećnici
    pa usitniti i zamrznuti porcije koje ću onda ubacivati u smrznuti grašak, mauhune, bob... onako kako se kupe u vrećici u dućanu?

  19. #19
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,720

    Početno

    Povrće mozes marinirano http://www.coolinarika.com/recept/481689/
    ide u fizider bez zammrzavanja, uz to moze riza ili nešto slično , i eto obroka uz salatu.
    ili mozes nasoliti snicle i potopiti ih u ulje. Tako mogu stajati nekoliko dana u hladnjaku , pa se samo bace na tavu.

  20. #20
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,991

    Početno

    Mislim da mozes. A jel si ne mozes spakirati kutiju rize I tjestenine?
    Mozda da si doma napravis povrce a tamo smiksas U rizoto. I mislim da bi mogla krem juhu od povrca skuhati I smrznuti.

  21. #21
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ma mogu, naarvno
    ponijet ću malo riže i paket tjestenine

    i idem zamoliti svekrvu da mi naouni paprike za dvaput

  22. #22
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    16,612

    Početno

    tuna i vrhnje za kuhanje s njokama, gotovo koliko treba njokama da se skuha. to moze i na rizoto. nis se ne zamrzava, a gotovo je koliko ti treba da se na stednjaku odmrzne.
    ista stvar je s gorgonzolom i vrhnjem za kuhanje.

    tijesto s naribanim sirom, dok se sir ne otopi.

    imas gotove smrznute listove, peces ih zamrznute na par kapi ulja na tavi, gotovo u roku keks.

    punjene paprike i grah ili bilo kakva shema sa slanutkom na "grah" nacin, odlicno se zamrzne i odmrzne i kad smo isli na skijanje, to sam nosala. uz bolonjez.

  23. #23
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    16,612

    Početno

    sad je toplo, izvadis zamrznuto ujutro i do popodne ti je odmrznuto i ugrijes u loncu, a ako se radi o necem sto nije tekuce, ugrijes na pari (u loncu).

  24. #24
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    16,612

    Početno

    i svo povrce koje sad mozes naci na placu gotovo je u roku keks bez da ga zamrzavas- paprike, tikvice, patlidzani, blitva, brokula....
    paprike, tikvice i patlidzani na par kapi maslinovog narezano tanko, sa zacinima. zdravo, nije preprzeno ili prekuhano, a fino. i to za prilog bilo mesu (koje isto mozes na jakoj vatri frisko spremiti u roku par minuta) ili tjestenini.

    recmo kad nemam priloga, narezem meso na kockice (piletinu npr) i preprzim na tavi, par minuta. u drugom loncu sipam vrhnje za kuhanje, stavim komadice banane i jabuke i curry prah za okus (pase slatko i kiselo) i riza uz to.

    imas vise recepata za brzo kuhanje koje je brze nego odmrzavanje u loncu

  25. #25
    Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    čardak
    Postovi
    3,285

    Početno

    možeš i juhu pileću skuhati i smrznuti (doduše povrće neće biti onako fino, ali je jestivo nakon odmrzavanja), a spakiraš u plastičnu posudu


    i živo me zanima gdje idete da nema dućana ni ničega :hoću_i_ja:

  26. #26
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Ma nije stvar u brzini, znas da sam doktorica za ruckove od 15 minuta
    nego cemo, zbog cudnih okolnosti, imati velikih organizacijskih poteskoca
    zato bih voljela tamo ne misliti ni na sto oko hrane i pripreme
    Posljednje uređivanje od apricot : 28.07.2013. at 12:47

  27. #27
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    16,612

    Početno

    napravi ono sto ja nikad u zivotu nisam- raspored. pa ponesi neke stvari za dan 7. i taj dan ce biti to, bez da danas kuhas i zamrzavas.
    ocu reci, ne moras za sve dane kuhati i zamrzavati, ima tih jednostavnih jela koje i sama znas raditi dok kazes keks.

    btw. neki ljudi zamrzavaju i pohano.
    a moja mater bogme i odojka, janjca, puricu...kad ostane viska.

  28. #28
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Lokacija
    East end
    Postovi
    6,747

    Početno

    Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    btw. neki ljudi zamrzavaju i pohano.
    a moja mater bogme i odojka, janjca, puricu...kad ostane viska.
    Ja sam jedamput (nemam pojma zašto), za nas četvero spekla skoro 2 kg mesa u komadu.
    Dio nam je ostao za sutra, a skoro pola sam zamrznula. I bilo je super za cca tjedan dana. Malo safta, i voila.

  29. #29
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009
    Lokacija
    ...na putu...
    Postovi
    2,329

    Početno

    Ako imaš već lonac, kuhalo i zamrzivač, pretpostavljam da imaš i hladnjak.
    Pa fino ponesi hrpu povrća i za par dana smrzotina, par paketa njoka, tortelina, rižu, par konzervi tunjevine i kombiniraš. Trošiš prvo ono što je u najlošijem stanju, pa smrzotine pa ako zafali onda đank (tortelini, juhe iz vrećice, smrznuti čevapi...).

    Ili napraviš raspored, ali mene bi to izludili.

    Ili navikni djecu na pomfrit

  30. #30
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    e, mogu li ja skuhati rižoto s tikvicama, pa zamrznuti?
    hoće li to biti odvratno?
    To je prestrašno. Meni... Ali meni je prestrašna i riža navečer kad ostane od ručka.
    Ali moja mama se kune da stari to obožava... pa sad ovisi koliko ste fine guze. Moj stari koji je bio podmorničar nije, jeo je i gore stravi... tako da sumnjam da bi vama bilo fino.

    Ja smrzavam pileću juhu, ali bez povrća, bude mi nejestivo... mahune su mi ok, piletina u saftu, šalša, ričet, grah (znam zimska su jela, ali ipak)... ako ćeš imati kakav takav pristup kuhinji napravi hrpu saftova, pa kuhaj tjesteninu, rižu...
    Ja uvijek imam skuhanu kilu slanutka za Smjehuljicu, jer ga gotovo svaki dan jede, on se super drži, mladi grah isto, samo skuhani u vodi, pa ih odmrzneš i dodaš u salate.

    E da... ljeti umjesto zimske verzije ričeta s grahom kuham ljetnu s lećom. I to se isto ok drži.
    Ako se sjetim još čega, javim.

  31. #31
    LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012
    Postovi
    953

    Početno

    A kamo idete? Jesi sigurna da ces imati dovoljno veliki frizer tamo? Da ne bi ti nakuhala, a ono dve ladičice kad dođes lol
    Sad da malo pridonesem temi:
    Ajngemahtica na gusto
    Grašak s mrkvom i noklicama
    Punjene palačinke koje odmrznes direkt na tavici na malo maslaca
    Popečci od tikvica

  32. #32
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ne idemo mi u divljinu, dapače
    ali ja ću većinom biti na terenu, a njih ostaviti bez auta
    tako da će biti prilično odrezani
    a bome, i ja kad dođem s gradilišta, neću moći misliti na namirnice
    nit vremena, nit snage za obilazak placa i koječega
    ne mogu puno iz zg ponijeti jer nosim dva računala, printer, blabla... a poslije ovoga idemo i na sljedeću destinaciju, sasvim drugačijih zahtjeva (planinarska oprema plus svadba), blabla... pa nema mjesta skoro ni za nas

    LOOOOOL

    mnogo sam komplikovana

    ma sve je to nebitno
    samo pitam što se može zamrznuti
    jer u ova tri dana još mogu čuda napraviti

    zamrzivač tamo postoji
    to neće biti problem

  33. #33
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Lokacija
    East end
    Postovi
    6,747

    Početno

    Hm, hm, a da muž kuha?

  34. #34
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,101

    Početno

    apri, pa to je skroz druga;situacija - svaki forumski i neforumski tata bi, cim bi mama odmaglila iza prve okuke, pitao potomke: djeco, glasanje! Nutella, ćevapi, hemendegs, hotdog...? Ti na gradilištu mazni s radnicima blitvu, a njih pusti, snaći će se, ne brini!

  35. #35
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,720

    Početno

    Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    apri, pa to je skroz druga;situacija - svaki forumski i neforumski tata bi, cim bi mama odmaglila iza prve okuke, pitao potomke: djeco, glasanje! Nutella, ćevapi, hemendegs, hotdog...? Ti na gradilištu mazni s radnicima blitvu, a njih pusti, snaći će se, ne brini!
    Moji bi navalili na pomfrit i juhe iz vrecice.
    istina , pojeli bi i podgrijano iz ledenice ili snicle na naglo ( pod uvjetom da su već spremne za pecenje).

    Moja djeca jako vole kad tata kuha , npr. ne mogu njegovu juhicu prestati hvaliti: Podravka :

  36. #36
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,295

    Početno

    Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, hm, a da muž kuha?

  37. #37
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009
    Lokacija
    ...na putu...
    Postovi
    2,329

    Početno

    Ček, nije divljna ali su bez auta odrezani? Sad sam baš radoznala kakav je aranžman

    Ima li to mjesto dostavu gotovih jela? To bi vam još bilo najjednostavnije.

  38. #38
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    8,466

    Početno

    Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    apri, pa to je skroz druga;situacija - svaki forumski i neforumski tata bi, cim bi mama odmaglila iza prve okuke, pitao potomke: djeco, glasanje! Nutella, ćevapi, hemendegs, hotdog...? Ti na gradilištu mazni s radnicima blitvu, a njih pusti, snaći će se, ne brini!
    Kada ja ostavim moje na moru sa tatom, to je odmah pravac pizzeria.
    I onda naravno da tata bolje kuha.

  39. #39
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,052

    Početno

    Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    apri, pa to je skroz druga;situacija - svaki forumski i neforumski tatacim bi mama odmaglila iza prve okuke, pitao potomke: djeco, glasanje! Nutella, ćevapi, hemendegs, hotdog...?
    Molim lijepo moga skinuti s ove liste (: upravo-pravi-dagnje-na-buzaru : )

    Ovo je samo off, nemam konkretnih prijedloga.
    Posljednje uređivanje od Elly : 28.07.2013. at 15:02 Razlog: dodala u tekst

  40. #40
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,720

    Početno

    Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Molim lijepo moga skinuti s ove liste (: upravo-pravi-dagnje-na-buzaru : )
    Pih!

  41. #41
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    8,466

    Početno

    Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pih!
    Moj ne kuha, ali je uhvatio današnji ručak - 6 orada i jednu skušu.

  42. #42
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,720

    Početno

    Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Moj ne kuha, ali je uhvatio današnji ručak - 6 orada i jednu skušu.
    Ako ih i očisti , skoro je dobio prolaz. :D

  43. #43

    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Postovi
    3,502

    Početno

    punjene paprike, punjene tikvice (može i povrćem, ne mora mesom), bolonjez, pasulj, grašak, boranija, pohovana piletina, sočivo, ječam, lovačke šnicle
    to su jela koja zamrzavamo i jedemo odmrznuta kad nećemo da kuvamo
    uz neka od njih može prilog (barena riža, bareni krompir) ili samo salata

  44. #44

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,687

    Početno

    I meni je odmrznuti rizoto nejestiv. Steta sto vam ne igra bolonjez, meni je on odlicno jelo za smrznuti. I pileci paprikas (bez vrhnja, doda se kad se odmrzne), sataras, umak od paradajza, razne bistre juhe. Tikvice ne, previse vode imaju.
    Mozda da smrznes za pola dana a ostale dane nesto iz dostave, ili brzinski (nekad je cak brze nesto brzinski napravit, salata, grill povrce, i sl., nego odmrzavat i dovrsavat).

  45. #45
    ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,779

    Početno

    ja zamrzavam gotovo sve osim krumpira u bilo kakvoj verziji... ali ako imaš tamo pećnicu, na licu mjesta nafilaš paprike ribanim krupmirom, npr. Predlažem i ćufte.
    moja prijateljica ljetuje na Silbi i redovito nose tonu zamrznute hrane, otapaju i jedu.

  46. #46

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    ZG
    Postovi
    883

    Početno

    Jedete li kuskus, to se zalije vodom na par min pa u to narezati povrca i sira i malo masl ulja

  47. #47
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,629

    Početno

    Citiraj kloolk prvotno napisa Vidi poruku
    Jedete li kuskus, to se zalije vodom na par min pa u to narezati povrca i sira i malo masl ulja
    E to je super ideja, a ima sad i verzija od kukuruza i riže u Bio&Bio, odličan je.

  48. #48
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ne dirajte mi muža!
    on je svetac koji hoda zemljom, vjerujte.
    ali kuhati ne zna.
    niti se uz njih dvoje može išta skuhati (pogledajte topik o braći i sestrama koji se mlate)


    i prije bi si prste odrezao nego im dao nešto nezdravo da pojedu

    LOOOOL

    dok ste vi ovdje pisale, ja već skuhala varivo od mahuna, graška, ječam i slanutak
    dakle, 4 dana sam pokrila
    Posljednje uređivanje od apricot : 28.07.2013. at 18:15

  49. #49
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Postovi
    7,511

    Početno

    jadan dan jaja na oko i bogata slata
    drugi dan grcka salata, ponesi feta sir, dobre masline i pomidore, krastavce i paprike

  50. #50
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Lokacija
    doma
    Postovi
    6,546

    Početno

    Mi imamo adaptaciju pa smo u egzilu plus ovi toplotne udari tako da sam si složila okvirni meni koji ide iz frizera plus salate ili sitno na tavi, možda posluži. Nije nimalo lchf jer ne mogu po ovoj vrućini meso baš puno,a i vodila sam se time što već imam u frizeru.
    1 hladna juha od bundeve, pečene paprike s feta sirom
    2 slanutak varivo
    3 krastavci u jogurtu s češnjakom, ćuftice ili popečci od leće
    4 tijesto , šalša
    5 kuhana brokula, karfiol, šenon sa krem sirom i parmezanom
    6 tikvice, patliđan, luk iz pećnice s pilećim prsima s grill tave
    7 zeleni rezanci s kozicama
    8 lasagne od špinaata, blitve...
    9 sarmice od mladog zelja punjene ječmom i junetinom, zapečene
    10 bruskete s pestom, pršutom i mozzarelom, zelene salate
    11 žganci, sataraš
    12 julienne povrće na omlet
    13 salata od tune s bulgurom
    14 paprike punjene grahom, kukuruzom, tikvicama i sirom, zapečene

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •