Molim ideje, ostalo mi od sinocnjeg rostilja cevapa, vratine, nekoliko pilecih krilaca, sampinjona, tikvica i patlidjana. Danas smo to podgrijavali za rucak, ali ostalo je jos pa bih voljela to nekako iskoristiti i za sutra.
Molim ideje, ostalo mi od sinocnjeg rostilja cevapa, vratine, nekoliko pilecih krilaca, sampinjona, tikvica i patlidjana. Danas smo to podgrijavali za rucak, ali ostalo je jos pa bih voljela to nekako iskoristiti i za sutra.
doći ću ti ja večeras
možda da od vratine i povrća napraviš tortilje
sutra meso stavi u lonac, zalij vinom, malo mrvica i češnjaka... ko za ličke šnicle
meni to prefino
a povrće smiksaš i napraviš ili krem juhu ili umak preko riže, npr
hvala cure!
apri, mislim da cu ovo tvoje, al veceras, muz nosi na posao rucak pa je jednostavnije od tortilja.
ak mi ljubilica sve ne pojede![]()
kad mi ostane mesa narežem ga na komadiće, napravim gusti bešamel umak, narežem kisele krastavce i sve promiješam.
smjesu poham
od mesa uvijek mozes naprvaili i pastetu. ili slanu roladu.
evo, krcka se vec
dobro je znati, sad je sezona rostilja, a uvijek ostane.
Slana rolada?
Na sunce s receptom, leonisa!
Mi nikad nemamo ostatke od roštilja![]()
ne znam ga na pamet tu na moru, moram majku pitati :D
Ma samo sastojke nabaci, improvizirat ću s pečenim. Toga nam uvijek ostane.