Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Durex

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Danas u 18h su beogradskim kupalištem na kome je ponekad vikendom i preko 100 000 ljudi, prošetali momci maskirani u spermatozoide, reklamirajući Durex.
    Moja šestogodišnjakinja pitala je da li su se maskirali u peršun
    Prećutala sam odgovor jer ona zna šta su spermatozoidi, ali nismo još došli do teme da se seks upražnjava i bez želje da se začne dete. Koji bi uzrast bio prikladan za to? Ona inače prevrće očima kad ja počnem priču o trudnoći i rođenju, nju to ništa ne zanima.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Danas u 18h su beogradskim kupalištem na kome je ponekad vikendom i preko 100 000 ljudi, prošetali momci maskirani u spermatozoide, reklamirajući Durex.
    Prećutala sam odgovor jer ona zna šta su spermatozoidi, ali nismo još došli do teme da se seks upražnjava i bez želje da se začne dete. Koji bi uzrast bio prikladan za to? Ona inače prevrće očima kad ja počnem priču o trudnoći i rođenju, nju to ništa ne zanima.
    , moji je mali kao i tvoja star i nema pojma o tome, on ne bi ni skužio spermiće niti pokazuje interes da zna.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    pa to je odlično mjesto za reklamu
    i nekako mi draže da hodaju kao spermići, nego kao hamburgeri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •