Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Durex

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja isto ne vidim problem u reklami za kondome, osim ako je možda vrlo eksplicitna pa sadržajem nije baš promjerena djeci - ali definitivno se u tim blokovima za reklame u vrijeme dječjeg programa svašta može vidjeti. Nisu problem same reklame nego više najave programa - na komercijalnim televizijama recimo za vrijeme crtića ili dječjih serija u bloku reklama puste reklame za dječje proizvode, ali onda najavljuju svoje buduće emisije tipa CSI-ja ili recimo isječke iz kojekakvih sapunica u kojima bude scena koje stvarno nisu primjerene djeci (mislim na nasilje).
    Tako da baš i nije uputno ostaviti i starije dijete pred TV-om bez nadzora.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ovo je razlog zašto ja dežuram dok gledaju crtane- Krv nije voda, CSI, leševi, krv, šamari..

Još mi najmanje durex smeta (iako ne znaju tehnikalije, ali skužit će brzo).
    Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto ne vidim problem u reklami za kondome, osim ako je možda vrlo eksplicitna pa sadržajem nije baš promjerena djeci - ali definitivno se u tim blokovima za reklame u vrijeme dječjeg programa svašta može vidjeti. Nisu problem same reklame nego više najave programa - na komercijalnim televizijama recimo za vrijeme crtića ili dječjih serija u bloku reklama puste reklame za dječje proizvode, ali onda najavljuju svoje buduće emisije tipa CSI-ja ili recimo isječke iz kojekakvih sapunica u kojima bude scena koje stvarno nisu primjerene djeci (mislim na nasilje).
    Tako da baš i nije uputno ostaviti i starije dijete pred TV-om bez nadzora.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je razlog zašto ja dežuram dok gledaju crtane- Krv nije voda, CSI, leševi, krv, šamari..

Još mi najmanje durex smeta (iako ne znaju tehnikalije, ali skužit će brzo).
    Slažem se... Reklama za Durex je u biti prilika da provjerim diskretno koliko uopće imaju pojma o odgovornom ponašanju u nekim situacijama i o stvarima koje će uskoro biti jako bitne, a kad postanu - kasno je započinjati razgovor o tome.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •