-
ojoj
meni je thumperova recenica u bambiju sveto pismo https://www.youtube.com/watch?v=I71cY9Ysy5U
osobno najcesce nemam pojma kako nekome reci nesto mudro u kriticnoj situaciji i strucnjak sam za gluposti u takim situacijama. (dan danas si ne mogu oprostiti sto sam frendici kojoj su sprckali porod i bebica je umrla u pokusaju da je utjesim rekla kako vec ima dvoje djece pa joj je kao zbog toga lakse!!!!) ono, ja sam idiot, nemam pojma odakle sam isceprkala takvu logiku i zbog cega sam joj izgovorila takvu kretenariju. ispricala sam joj se tek 15 godina kasnije jer u skladu sa svojim antitalentom za komunikaciju nisam znala kako da joj to uopce izgovorim
moje iskustvo (a zabavljam se zbog djetetovog autizma i reakcija okoline na njegov autizam) vec godinama i jedino sto mozes forsirati da se naucis svjesno potiskivati to recikliranje "sto bi bilo da sam tad napravila drugacije" jer tu nema nicega osim obnavljanja boli. u tome sto ti se dogodilo nema nikakve logike i jedino ti mozes naraviti korak u svaki novi dan sa svim tim iskustvom iza sebe.
meni je crni humor kad cujem recenice da ce biti lakse bolno jer nece. neka te iskustva unakaze emocionalno za cijeli zivot.
ja osim psihoterapije radim yogu, golo prodisavanje i istezanje jer sam u najgorim fazama depresije od bolova u grudima jedva disala, hodala sam skroz zgrbljeno, nisam imala snage za nista. onda me se docepala frendica koja je instruktor za yogu i doslovno me za ruku vukla da krenem sa njom vjezbati. nakon 2 treninga nestala mi je bol iz grudi i pocela sam lakse disati. yogom mozes pootvarati neke cakre i uvesti disanjem u sebe energiju. svjesna si da kad si ti jaka jaki su svi oko tebe. ako se ti raspadnes oni ce svi skupa upasti u tvoj kosmar. ljudi bjeze od ljudi koji su slabi koji kukaju. je to dobar filter za frendove i vidis tko je tko ali nekad trebas i te kretene koij ti u biti i nisu frendovi, sad si samo naucila tko je kakav. osim yoge pomaze i valerian, glava ostaje bistra a opusti tijelo. sva druga kemija ti maskira simptome sa kojima se moras spustiti do dna da bi mogla krenuti dalje
jos jednom moja najiskrenija sucut i sori ako sam ovim postom bilo kome na ovom dijelu foruma digla tlak
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma