Ma sve su to budale koje neznaju za takvu bol kao jedna majka koja izgubi dijete!Ja uvijek kažem da nedaj bože takve boli nekome,jer lako je pametovati takvima koji se tješe kako nije njima onda sve tako crno kao npr.nama kojima se to dogodilo.Ma fuj,fuj,fuj,ljudi su zaista krajnje nekulturni i bezobrazni.Ništa se ne sekiraj živi dan po dan sa svojom obitelji a sa ostatkom budi dobra onoliko koliko moraš zbog svojih!Oni bi tebe trebali sada svi tješiti i biti uz tebe a ne da ti grcaš u suzama zbog njihovih glupih pitanja i komentara,uz toliko suza koje si isplakala za svoju curicu.Nek se svi skinu sa vrata!Baš me to ljuti!!!A da želiš i hoćeš krenut dalje budeš i to,samo dan po dan,jer jako je to friško još.Meni će za 3 dana biti godina i da boli naravno da boli,ali naučila sam se nositi sa tom boli i živjeti dan po dan,i još uvijek zaplačem i svaki dan mi je u mislima moja curica.To su obilježja za cijeli život,al isto tako znam da nas gleda i da je uz nas,da ćemo jednoga dana biti svi zajedno i to me tješi.Bit će lakše ali nikada zaboravljeno!Grli svoje curice i muža i pusti sve ostale!