Beti3....sveki ti je strašna. Ja sam prije mj dana izgubila dečke..jednojajčane blizance u 18 tt....i malo malo...ma skoro svaki drugi dan me netko ispituje gdje mi je stomak...dali ja štrajkam sa stomakom kad mi se ne vidi...jedna ''legica'' si je dala za pravo čak da me pita dali ja to možda nosim steznika kad se stomak s blizancima ne vidi s 18 tjedana...jer i ona ima blizance pa zna kako to izgleda...što sam joj mogla reći...ono što je tražila to je i dobila...još sam poprilično jako ljuta tako da sam joj rekla:'' da ako već znaš kako bi trebalo izgledati i ako vidiš da sam ravna 2+2 su još uvijek 4, a s obzirom da znaš i u kojem tjednu bih trebala biti pametna si cura pa si probaj sama skužiti što se moglo dogoditi ako stomaka nema a niti beba pored mene....i dalje me gledala i pitala...''pa...i gdje su ti onda bebe,,mama sama šeta?'' ..ne znam što reći...
Ponekad imam feeling da i ja previše očekujem od ljudi oko sebe....zašto bi oni i morali znati kako je nama i to razumjeti...i hvala bogu što ne razumiju..ono što trežim je samo mrvica takta i uključiti mozak bar 5 sec prije usta...pa ako i ne znaš što reći...šuti..ŠUTI JBT i pravi se mutav!