-
Ja jos uvijek nemam curicu koju bi vodila na depilaciju, ali cu se ukljuciti sa svojim iskustvom jer sam se dosta rano pocela depilirati voskom sto je u ono vrijeme bila rijetkost.
S nekih 14-15 godina.
S brijanjem sam pocela i puno ranije ( ne sjecam se tocno kada, ali znam da sam bila jedina koja se brije jer sam imala bas crne dlake)
Uglavnom, najbrza i najbezbolnija metoda je depilacija voskom ( s patronama). Iako i to moze boliti i ostaviti podljeve ako radi nestrucna osoba. Odvedite curice u stvarno provjereni salon i kod osobe koja zna raditi.
Secerna pasta je super, ali i ona boli ako su dlacice duge. Za manje bolnu depilaciju secernom pastom dlacice ne smiju biti preduge. U tom slucaju nije bolno samo cupanje nego onaj dio kad rasteze pastu po dlacicama.
Meni je recimo zao sto ne depiliram i pazuhe i svakako bi to preporucila u fazi kad su dlacice tek krenule rast jer je rezultat sjajan.
Ja bi mozda za prvi put preporucila depilaciju voskom, a onda kad krenu rast prebacit se na redovitu depilaciju secernom pastom.
Jedino sto je dep. pastom dosta skupa pa treba odvagnuti koliko je prihvatljivo.
Mozda kombinirati jedno i drugo.
Ja recimo noge kod kozmeticarke skidam obicnim voskom, bikini pastom, a pazuhe nazalost britvicom
Koza od britvice moze biti nadrazena i ako se vise puta brije po istom mjestu. Isto se desava i s voskom ( evo mene na moru zenska unakazila voskom jer mi je isto mjesto nekoliko puta potezala)
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma