-
Ja ću samo o svom iskustvu koje mi je još uvijek zbunjujuće jer je u suprotnosti i s onim što pišete i s onim što se dade naći po netu i časopisima.
Dlake su mi jake, crne, duge i imam ih na potkoljenicama toliko da se ne osjećam uredno ako ih ne sredim (bar ljeti
)
Depilirala sam se:
kod kozmetičarke - efekt kratko traje, dlake rastu nakon niti 10 dana, treba ih opet pustiti da se pođeš srediti, a dotle si neuredan i što je naj najgore URASTAJU
sa aparatićem za čupanje - isto kao i kod kozmetičarke samo jeftinije...e da, i boli, navikneš se, ali uz sve, još i boli
sa šećernom pastom - sve isto s tim da je najjeftinije i da se trebaš ispraksirati, bila sam maher
sa hladnim voskom kod kozmetičarke ili doma - sve isto kao gore, s tim da doma time katkad znam riješiti bikuni zonu koju onda pazim i mazim 2 dana da se ne iziritira od ruba gaćica
u konačnici sa kvalitetnom ženskom britvicom, mijenjam patrone, riješim i noge i pazuh kad se tuširam, prije brijanja namažem gelom za tuširanje malo obilatije, poslije se ne trljam ručnikom nego tapkam i zadovoljna sam.
Od puberteta su mi dlake ispod pazuha na širem području i jače nego prije, a takve su i svim ženama moje dobi, bez obzira na način depilacije.
Noge skeniram pomno i brijanjem mi ne urastaju dlačice (mora biti oštra i kvalitetna, koristim Venus, onu prošlu liniju). Dlake mi nisu gušće iako se kozmetičarke zaklinju da će se progustiti, nisu ni jače, nego crne i kad izrastu, dođu do svoje duljine i to je to.
Dakle, bojim se da nas industrija preparata ipak fila sa strahom od zgušćavanja dlaka.
BTW, MM-u bi trebala se stvorit gusta brada na bradi jer se stalno brije, a nikako. E, to je šteta!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma