Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Privatni (neuro)pedijatar u Zg

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Privatni (neuro)pedijatar u Zg

Trazimo kud otici s bebama na pregled, obavili smo prvi pregled kod pedijatra u nasem malom gradu, ali trebamo i neuropedijatra, a i mozda i samo pregled pedijatra u Zg, pa ako imate prijedloge...Poliklinika Helena? Ako sam na krivom mjesrtu s temom, molim prebacite me

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dr.Sabol, on je neuropedijatar ako me pamćenje sluzi .

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Od srca preporučam dr. Sabola (neuropedijatar).
    U njegovoj poliklinici imaš i specijalista drugih vrsta.
    Posljednje uređivanje od Maruška : 29.07.2013. at 17:17

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

dr sabol definitivno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hvala
    narucit cemo se

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Za Sabola sam čula samo pohvale.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pridružujem se preporukama za Sabola ...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ne znam da li pitam na pravom mjestu-u poliklinici sabol obavimo samo potrebnu dijagnostiku koje traže njihov fizijatar (ortoped) i neuropedijatar (pretpostavljam uzv mozga) za našu nedonoščad? a motorička rehabilitacija, ako bude potrebna, ipak negdje drugdje? goljak nas je odbio za ambulantno liječenje jer nismo iz zg, nude boravak u bolnici, a na to nismo spremni, jer zasad trebamo samo kontrolne preglede i možda pretrage

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Bilo bi najbolje da ih nazovete i pitate sestre koje će vam se javiti na telefon. Mi tamo idemo na neurorazvojne vježbice, tamo radi cura koja inače radi i na goljaku i jako je dobra, tako da mislim da je tamo moguće obaviti cjelokupnu dijagnostiku kao i rehabilitaciju. Termin vježbica traje sat vremena i dođe 300 kn.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

ta cura doduše može ponuditi samo popodnevne termine, jer koliko sam je skužila radi ujutro na goljaku, a popodne kod sabola

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam da li pitam na pravom mjestu-u poliklinici sabol obavimo samo potrebnu dijagnostiku koje traže njihov fizijatar (ortoped) i neuropedijatar (pretpostavljam uzv mozga) za našu nedonoščad? a motorička rehabilitacija, ako bude potrebna, ipak negdje drugdje? goljak nas je odbio za ambulantno liječenje jer nismo iz zg, nude boravak u bolnici, a na to nismo spremni, jer zasad trebamo samo kontrolne preglede i možda pretrage
    hm, nisam znala da goljak odbija ambulantne posjete ako niste iz zg. Pod koji centar bi vi onda pripadali po mjestu stanovanja ? Ako trebate vježbe tada trebate fizioterapeuta ( nakon pregleda fizijatra).
    znaci postoje tri opcije :
    -fizioterapeut na uputnicu u centru kojem pripadate
    - fiziijaterapeut privatno u njegovom prostoru
    - fizioterapeut privatno u vašem prostoru

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Goljak ima odjel mama/beba gdje su majke s djecom iz drugih gradova. tamo je dosta i pripravnika koji nisu baš najeduciraniji a mame to neznaju (znam iz iskustva)
    kolegica je obavila neuropedijatrijski pregled u Vinogradskoj i kod Sabola uzv mozga, međutim ta dr iz Vinogradske radi i privatno, mogu saznati gdje. curica mora na pokazne vježbe i doma joj dolazi privatno svaka 3 tjedna fizioterapeutica, mislim da je 150kn/h. prezadovoljni su
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 01.08.2013. at 19:23

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sirius, mi tek idemo na prvi pregled i ne znamo šta će nam trebati, otpuštene su cure iz bolnice s uputom-neuropedijatar i uzv mozga po potrebi, spadamo pod drugu županiju, a zg nam je blizu i ne bi išli bilo gdje, a ležanje u bolnici na odjelu mame i bebe 10 dana zbog uzv mozga i pokaznih vježbi nam nije opcija, druga stvar je ako će nam to zaista biti potrebno (ja sam još uvijek prijavljena u zg, al cure su osigurane preko tate i s tim uputnicama nas ne primaju na goljak, a drgdje se puno čeka), tako da ćemo isprobat druge opcije-privatni ortoped za uzv kukova i pregled neuropedijatra privatno, u nadi da nas to neće baš previše koštati
    i eto prve prepreke moje selidbe u mali grad-nema doktora koji nam trebaju niti nam može fizioterapeut doći doma, al pošto nismo daleko nešto ćemo smislit

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne brini , moguće je u svakom mjestu naći nekoga tko će doci kući ( privatno).
    iako ti ja bas ne vjerujem u uzv mozga , to se radi dosta rutinski , a ne govori previše . Najviše od svega se gleda napredovanje djece .

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa vrlo vjerojatno je da i ne moraš ležati u bolnici nego se tako prijaviti pa dolaziti izvana nekih n dana na vježbe.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mima, kako sam pisala-Goljak izričito traži boravak mame i beba na odjelu 10-tak dana za osobe koje ne žive u Zg županiji, unatoč tome što smo mi blizu i put nam nije problem, i bez obzira što još ne znaju što nama zapravo treba, pretpostavlja se da je potrebna motorička rehabilitacija obzirom na malu porođajnu težinu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mare moguće je da oni to traže samo formalno, odnosno da vas ne mogu primiti osim kao bolničke pacijente, a kad to jednom postanete onda ne biste morali fizički ležati i spavati u bolnici nego dolaziti svakodnevno na propisane terapije.

Ja naime poznajem ženu koja je tako radila - spavala je i boravila kod obitelji a u bolnicu odlazila svaki dan na terapiju.

No - to je bilo pred dosta godina, pa je naravno moguće da su se stvari promijenile a režim postrožio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •