Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Skrpina

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #3

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    3,461

    Početno

    Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Dobavila kilu netom ulovljene skrpine na otoku! Nisam joj bas vicna- sto cu s njom? Moze li na rostilj pa uz domaci kruh? Ili kako?
    Može.
    Dobro je nasoli (riba voli sol), i natoćaj u limun i maslinovo ulje, peršin,češnjak.

    U istom aranžmanu može i u pećnicu, pola sata pokrivena, onda otkrij.

    Može kuhana u juhi od povrća (ili za to odreži samo glave).

    Bit će ti odlična kako god ju napraviš, fina, mekana, sočna bijela riba.

    Još imaš netom ulovljenu na otoku, to će biti vrhunska poslastica.

    (Pazi kod čišćenje, ima puno škrljuti i bodlji, oguli nožem sve ljuske. Unutra nema sitne kosti, lako se jede)
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 30.07.2013. at 10:02

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •