ja sanjam o tom "garage saleu" već godinama, već me prijatelji zezaju jer samo pričam, a nikako da se pokrenem... a to je stvarno super ideja. uglavnom, pratim temu! ako se nađe neko poduzetniji od mene, jel se mogu priključiti prodaji?
ja sanjam o tom "garage saleu" već godinama, već me prijatelji zezaju jer samo pričam, a nikako da se pokrenem... a to je stvarno super ideja. uglavnom, pratim temu! ako se nađe neko poduzetniji od mene, jel se mogu priključiti prodaji?
Možeš. Slobodno i ispred moje kuće.Ako se proširi ideja i prihvati, kako kaže ivarica, možda za koju godinu, bude uobičajeno. Nisam jako umrežena na FB-u jer mi se ne da tamo visiti, mogla bh se ispremrežiti aktivno, bude li trebalo. Sad sam vrlo neaktivna jer mi tako paše.
Ovo sad što pišem nazvala bih samo - ispitivanje tržišta. Ima li interesa, želje, kakva bi bila provedba i koje su prepreke.
Taj dio me ne brine ni malo. Neka pričaju da sam bogata pa iznosim i dijelim stvari ljudima. Ili da sam teška sirotinja pa jadna rasprodajem sve, skupljam svaku lipu.winnerica
Meni je to baš fora (mislim ono kad gledam Oprah i sl. emisije) ali si to nemrem zamisliti tu doma u Zg. Mislim da bi mi se skupila i hrpa zluradih znatiželjnih susjeda koji bi samo njuškali s ciljem da imaju kaj komentirati u ostatku svog dosadnog života...
Više mene brine što će reći muž. Ni ne zna o čemu ja brijem.A on je - hrčak. Možda ću pola stvari njemu morati prodati
![]()