Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Buvljak ispred kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sanjam o tom "garage saleu" već godinama, već me prijatelji zezaju jer samo pričam, a nikako da se pokrenem... a to je stvarno super ideja. uglavnom, pratim temu! ako se nađe neko poduzetniji od mene, jel se mogu priključiti prodaji ?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sanjam o tom "garage saleu" već godinama, već me prijatelji zezaju jer samo pričam, a nikako da se pokrenem... a to je stvarno super ideja. uglavnom, pratim temu! ako se nađe neko poduzetniji od mene, jel se mogu priključiti prodaji ?
    Možeš. Slobodno i ispred moje kuće. Ako se proširi ideja i prihvati, kako kaže ivarica, možda za koju godinu, bude uobičajeno. Nisam jako umrežena na FB-u jer mi se ne da tamo visiti, mogla bh se ispremrežiti aktivno, bude li trebalo. Sad sam vrlo neaktivna jer mi tako paše.

Ovo sad što pišem nazvala bih samo - ispitivanje tržišta. Ima li interesa, želje, kakva bi bila provedba i koje su prepreke.

winnerica
    Meni je to baš fora (mislim ono kad gledam Oprah i sl. emisije) ali si to nemrem zamisliti tu doma u Zg. Mislim da bi mi se skupila i hrpa zluradih znatiželjnih susjeda koji bi samo njuškali s ciljem da imaju kaj komentirati u ostatku svog dosadnog života...
    Taj dio me ne brine ni malo. Neka pričaju da sam bogata pa iznosim i dijelim stvari ljudima. Ili da sam teška sirotinja pa jadna rasprodajem sve, skupljam svaku lipu.

Više mene brine što će reći muž. Ni ne zna o čemu ja brijem. A on je - hrčak. Možda ću pola stvari njemu morati prodati

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Više mene brine što će reći muž. Ni ne zna o čemu ja brijem. A on je - hrčak. Možda ću pola stvari njemu morati prodati
    imam isti problem.

Tu kod nas ima taj floh markt što je već spomenula mama još malo, ali ja sam isto prelijena za to, vući to tamo, kuću nemam tu pa to otpada, ali ta ideja mi je super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •