Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: tvrda stolica i sluz

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno tvrda stolica i sluz

Drage moje molim vase savjete. Curica zadnjih par dana ima tvrdu kaku-sve loptice,ali danas je po prvi put bilo i vidljivih par kimadica sluzi obavijenih oko loptica!!!((Inace ovih par dana u sebe nije unijela bukvalno nista zdravo. Inace je ok,nije prehladjena i sl.Nema tragove krvi u stolici. Sta da radim?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa za pocetak mijenjaj prehranu sljive, smokve namocene u vodi , banane, jabuke kruske, jogurti acidofili, sensia, pa ces vidit kako ce dalje, ako nema nikakvih simptoma ja ju ne bi odmah doktoru vodila. koliko je staro dijete je takoder bitno pitanje ?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako nije unjela ništa zdravo, nemaš se čemu čuditi.
    Voće, povrće, puno vode,... i stolica će se normalizirati.

Koliko je dijete staro?
    Pitam da joj objasniš (ako je dovoljno stara) da je kakica takva radi loše hrane,...

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pa nek jede zdravo.

H. zna često imat takvu stolicu, to mi je znak da pojačam maslinobo ulje i smanjim meso. Ali on i inače jede ogromne količine voća i povrća.

A što se tiče sluzi, kad se meni pojavi znači da mi se aktivirala stara prijateljica-candida albicans.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ima pet gidina. Samo da napomenem i jutros je kakila par loptica sa dosta sluzi. Sad je malo boli stomacic,ali nista jako. najgore je sto sam ja stalno babaroga jer kad joj moji rodit.daju slatkuse i sl.,a ja nedam jer nije jela nista zdravo-svi na mene pocnu vristat:ma daj;sta cw joj biti od jedne cokoladice i sl. iako pokusavam da objasnjavam u cwmu je fazon,svi misle da ja pretjerujem.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

lamy, uzmi prehranu u svoje ruke i točka.
    Dijete je znači dovoljno veliko, pojasni joj važnost voća, povrća, vitamina, vode,...

I u konačnici nije problem jedna čokoladica, pa i sladoled svaki dan, ako je ostala prehrana ok.

4palacinke avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Naša je pedijatrica rekla da je sluz u stolici normalna kod djece koji nekoliko dana nisu kakali.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    lamy, uzmi prehranu u svoje ruke i točka.
    Dijete je znači dovoljno veliko, pojasni joj važnost voća, povrća, vitamina, vode,...

I u konačnici nije problem jedna čokoladica, pa i sladoled svaki dan, ako je ostala prehrana ok.

X

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lamy nek jede slatkise ali nakon kvalitetnog obroka ne izmedu i ne prije obroka kojeg ti sastavis

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sve je već rečeno osim toga da dijete treba povećati UNOS TEKUĆINE i to vode ili nezaslađenog čaja (npr. šipak). Mom starijem je pomagalo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tako je Peterlin. U oba posta navodim vodu. Voda, voda i samo voda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •